Łukasz Baran Napisano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 Cześć, Zaczynam poważniej rozglądać się za nowym amplitunerem. Jednym z moich głównych wymogów jest bezprzewodowa obsługa serwisów muzycznych. Na Top-Hifi znalazłem ciekawą propozycję i to jeszcze w promocji. Myślicie, że to dobry wybór? Produkt: Yamaha MusicCast R-N803D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hans1305 Napisano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 Ja używam od dwóch lat: Hama DIT2100MSBT - wielki plus za bardzo szybkie łączenie ze stacjami internetowymi (w przeciwieństwie do onkyo), dab +, odtwarza flaci, więc trudno do czegoś się doczepić - ja jestem zadowolony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 Yamaha RN803d to jeden z najlepszych amplitunerów stereo dostępnych na rynku. Łagodniejsze, bardziej dociążone brzmienie uzyskasz na Denonie DRA800h ale stracisz na przestrzeni i dynamice. Możesz także zwrócić uwagę na wzmacniacze stereo z opcjami sieciowymi takie jak Audiolab 6000a Play, Marantz PM7000n czy Cyrus One Cast. Wszystkie opcje są droższe od RN803d ale jeśli tylko budżet na to pozwala to koniecznie posłuchaj tych wzmacniaczy. Zapraszamy do kontaktu w sprawie odsłuchu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 To prawda, że Yamaha R-N803D to jeden z lepszych (jak nie najlepszych) amplitunerów stereo w tym przedziale cenowym. Warto też zwrócić uwagę na wspomniany już Denon DRA-800H. Wszystko zależy od tego ile chcesz finalnie na to przeznaczyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 To nie promocja. Ten model jeszcze niedawno kosztował 3500. Nie mówiąc o tym że dało się go dorwać za 3K. Ale od razu uprzedzam. Już go za tyle nie dostaniesz. Jest obecnie kilka urządzeń które spełnią Twoje potrzeby. RN 803 jest fajny i uniwersalny. Denon DRA 800 gra jednak gorzej, ale może spasować przy niektórych konfiguracjach z kolumnami Marantz PM 7000N , Cyrus ONE Cast czy Arcam SA 30 Do wyboru do koloru Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Baran Napisano 5 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 Dzięki za wszystkie podpowiedzi Panowie! Muszę się wybrać do ich sal odsłuchowych i porównać Yamahę z Denonem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 Koniecznie posłuchaj ale radzę zrobić to szybko, ponieważ już wiemy o kolejnych podwyżkach cen Yamahy..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 Dokładnie, lepiej się zmobilizować, bo za chwilę takiego 803D kupisz, ale ponad 10% drożej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 Cena w górę natomiast zobaczymy co będzie z dostępnością. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2021 18 godzin temu, Łukasz Baran napisał: Dzięki za wszystkie podpowiedzi Panowie! Muszę się wybrać do ich sal odsłuchowych i porównać Yamahę z Denonem. Zapraszam Jeśli cena przekroczy pewną granice to nie będzie to już dobry model. Zacznie mieć sporą konkurencję. no ale popyt/podaż. Klient zdecyduje sam. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasandra Ćwir Napisano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2021 Kiedyś miałem R-N803D przez baaaardzo długi czas i byłem bardzo zadowolony. Gdyby nie fakt, że znajomy sprzedawał inny amplituner po okazyjnej cenie to bym się go nie pozbywał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabro Napisano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2021 A jaki jest główny powód że ceny tak strasznie rosną? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2021 21 minut temu, zabro napisał: A jaki jest główny powód że ceny tak strasznie rosną? 21 minut temu, zabro napisał: A jaki jest główny powód że ceny tak strasznie rosną? Ceny frachtu, braki podzespołów i generalny wzrost wszystkiego. 21 minut temu, zabro napisał: A jaki jest główny powód że ceny tak strasznie rosną? 21 minut temu, zabro napisał: A jaki jest główny powód że ceny tak strasznie rosną? Ceny frachtu, braki podzespołów i generalny wzrost wszystkiego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabro Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 No tak, ale mimo wszystko wzrost zawrotny, w marcu kupowałem Yamaha 602 za ok 2500, teraz jest już 3k Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz8370 Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 3 godziny temu, zabro napisał: w marcu kupowałem Yamaha 602 za ok 2500 Ja za moją 803d w maju dałem 699euro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts