Redakcja AUDIO Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 Od dziś w sklepach, a w artykule kilka słów na jej temat 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 Drogie te chińskie Bowers & Wilkins, że aż głowa boli Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Radziszewski Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 3 godziny temu, Marek Muszyński napisał: Drogie te chińskie Bowers & Wilkins, że aż głowa boli Wytłumacz mi pojęcie "drogie te chińskie" bo nie za bardzo rozumiem. Czy dobrze rozumuję Twoją intencję że jeżeli coś jest chińskie to musi być tanie i złe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 5 września 2021 Udostępnij Napisano 5 września 2021 Dnia 1.09.2021 o 14:39, Robert Radziszewski napisał: Wytłumacz mi pojęcie "drogie te chińskie" bo nie za bardzo rozumiem. Czy dobrze rozumuję Twoją intencję że jeżeli coś jest chińskie to musi być tanie i złe? Przecież nie napisałem, że złe. Tak się składa, że posiadam głośniki podstawkowe B&W i uważam, że są bardzo dobre, co oczywiście nie wyklucza, że "goniąc króliczka" zmienię na inne, najchętniej tej samej firmy, ponieważ maja "to coś" co mi odpowiada. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 5 września 2021 Udostępnij Napisano 5 września 2021 (edytowany) Dnia 1.09.2021 o 10:40, Marek Muszyński napisał: Drogie te chińskie Bowers & Wilkins, że aż głowa boli Marku, dlaczego chińskie? Bowers należy do Sound United, firmy mającej siedzibę w Kalifornii, założonej przez Darrella Issę - późniejszego kongresmena, w której udziały wykupił potem Charlesbank Capital Partners (bostońska firma założona przez Michaela R. Eisensona). Produkcja wspomnianej serii 800 odbywa się w angielskiej fabryce Bowersa w Worthing. Ja na zdjęciach Chińczyków nie widzę;) Edytowano 5 września 2021 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 5 września 2021 Udostępnij Napisano 5 września 2021 (edytowany) Nie wykluczam, że coś mi się po...... Na pewno chodziło o inną firmę. Chętnie bym zamienił obecne posiadane na 805 D4. Trzeba grać w toto-lotka Edytowano 5 września 2021 przez Marek Muszyński Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 września 2021 Udostępnij Napisano 5 września 2021 (edytowany) Nawet ładne, aczkolwiek to nie jest do końca mój "typ" kolumny. Edytowano 5 września 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 A mnie ten wygląd nie przekonuje, ocznie przeciętne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: A mnie ten wygląd nie przekonuje, ocznie przeciętne. Oj tam, oj tam. Najważniejsze aby usznie były ponadprzeciętne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 (edytowany) 13 godzin temu, kaczadupa napisał: A mnie ten wygląd nie przekonuje, ocznie przeciętne. Szczególnie ten wielki otwór z przodu. 12 godzin temu, Marek Muszyński napisał: Oj tam, oj tam. Najważniejsze aby usznie były ponadprzeciętne Wiadomo dźwięk ważniejszy, ale wyglądać też musi. Edytowano 6 września 2021 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 Niestety tej urody monitorków do teraz nikt nie jest w stanie przeskoczyć... Często producenci DIY się na nich wzorują ale gdzie im do oryginału. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts