Adi777 Napisano 22 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2022 10 minut temu, J4Z napisał: To było w offtopie 😀 A, to przepraszam moderację. Posypuję głowę popiołem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2022 Kiedy dziecko wypije butelkę i odbije mu się to wsio ok jest. Ale kiedy ja zrobię tak samo to już pijak i alkoholik jestem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 maja 2022 Udostępnij Napisano 1 maja 2022 internet vs real a0ZMReQ_460svvp9.webm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 8 maja 2022 Udostępnij Napisano 8 maja 2022 Czarny humor 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 maja 2022 Udostępnij Napisano 11 maja 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 maja 2022 Udostępnij Napisano 11 maja 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 maja 2022 Udostępnij Napisano 15 maja 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 maja 2022 Udostępnij Napisano 15 maja 2022 3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 maja 2022 Udostępnij Napisano 15 maja 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 18 maja 2022 Udostępnij Napisano 18 maja 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 19 maja 2022 Udostępnij Napisano 19 maja 2022 Kto oglądał ten pewnie się uśmiechnie. Pasuje ten tekst bardzo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 20 maja 2022 Udostępnij Napisano 20 maja 2022 Dzień matki nadciąga 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 maja 2022 Udostępnij Napisano 20 maja 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 maja 2022 Udostępnij Napisano 24 maja 2022 natknąłem się na takie zdjęcie znanego w latach 80 tych zespołu i stwierdziłem, że jedynie ten wątek jest godzien zamieszczenia go... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 Dnia 24.05.2022 o 19:40, MarcKrawczyk napisał: natknąłem się na takie zdjęcie znanego w latach 80 tych zespołu i stwierdziłem, że jedynie ten wątek jest godzien zamieszczenia go... Marcin, kto to jest? Zaintrygowałeś mnie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 czyżbyś też nie poznał kokto braci i eli fryzjer? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 Motyla noga 🤦♂️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 11 godzin temu, gienas napisał: 😂 Tak demotywatorki, tak, palce. Ciekawscy mogą sobie wygooglować: fisting. 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 2 minuty temu, J4Z napisał: Ciekawscy mogą sobie wygooglować: fisting. 😏 Z "budowy zdania" wnioskuję że... to nie bedzie ciekawe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 maja 2022 Udostępnij Napisano 28 maja 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 Pewnie się dowiedzieli że Indianie od trzech lat juz zbierają : Indianie zapytali szamana, jaka będzie w tym roku zima. Szaman wykonał odpowiednie obrzędy i wyszło mu, że będzie mróz. Indianie nazbierali więc chrustu, ale zima była wyjątkowo lekka. Gdy w następnym roku szamana zapytano jaka będzie zima, poszedł do najbliższej stacji meteorologicznej. Tam powiedziano mu, że będzie sroga i długa. Kazał więc zdobyć jeszcze więcej chrustu, ale zima znowu była łagodna. Szaman zupełnie realnie stanął przed utratą autorytetu w plemieniu, więc w następnym roku znowu poszedł do stacji meteo, ale gdy ponownie powiedziano mu, że zima będzie ostra, zapytał meteorologów, skąd mają tę informację. Odpowiedzieli: "To pewne, Indianie już trzeci rok z rzędu zbierają chrust". 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 4 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2022 🙃 Zostawiłem auto u babci 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 6 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts