Inżynier Mamoń Napisano 10 listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 listopada 2021 (edytowany) No złożone zamówienie.... chyba 😉 A to jest końcówka mocy Fafniak? Mocne toto bedzie? Też się tu czaję na coś podobnego. Jeszcze nie podjąłem decyzji co... Ale mam podpowiedzi od pewnego fajnego pana, że D klasa zagra ładnie z pre lampowym. Zobaczymy. Wszystko w głowie na razie. Edytowano 10 listopada 2021 przez Inżynier Mamoń Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 10 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 listopada 2021 Końcówka mocy Moc wystarczająca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 10 listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 listopada 2021 11 minut temu, Inżynier Mamoń napisał: D klasa zagra ładnie z pre lampowym. Edycja, chyba Tobie chodzi bardziej o "dokładnie" niż "ładnie". Chociaż... dokładnie też może być ładnie. Stąd pomysł na pre RME. Ja używałem tego marniaka rme nawet z końcówką Plinius - i było super. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 15 godzin temu, Fafniak napisał: Ale co złożone? Końcówka złożona, polutowana, wyregulowana z obudową? 15 godzin temu, Inżynier Mamoń napisał: No złożone zamówienie.... chyba 😉 A to jest końcówka mocy Fafniak? Mocne toto bedzie? Też się tu czaję na coś podobnego. Jeszcze nie podjąłem decyzji co... Ale mam podpowiedzi od pewnego fajnego pana, że D klasa zagra ładnie z pre lampowym. Zobaczymy. Wszystko w głowie na razie. Możesz zainteresować się końcówką mocy Ugoda. Można kupić już złożoną za około 1000 zł. Gra to niesamowicie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 @1EnderJakiś namiar , ma xlr ? Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 11 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Chłopy... wy czytacie wątek czy tylko ostatni post ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Nie wszyscy czytają, ale ja tak i czekam co napiszesz. Ale nie, nie mam zamiaru kupić. Nie mam przedwzmacniacza 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 9 minut temu, Asia napisał: Nie mam przedwzmacniacza 😉. Miałaś fajny rme 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 No fajny był, to fakt, wszystko miał fajne. Tylko ten dźwięk... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 45 minut temu, Fafniak napisał: Chłopy... wy czytacie wątek czy tylko ostatni post ? Jeśli to do mnie to z klasy robotniczej się wywodzę . A odnośnie tematu nic się nie dzieje poza tym że kupiłeś i ludzie dopytują bez sensu czy złożona i takie tam .Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 (edytowany) 21 minut temu, Asia napisał: Tylko ten dźwięk... Coś widocznie nie połączyło się fajnie z resztą klocków. No i gusta, wszak różne je mamy 😉 10 minut temu, Dedal75 napisał: ludzie dopytują bez sensu czy złożona i takie tam Przecież wszystko jest napisane. Marcin czeka na końcówkę. Już kupiona jest. Ale tu wszyscy niecierpliwi 😆 ja też. Weź nam wszystkim Marcin napisz już teraz, że gra ładnie i damy Ci spokój 😆 Edytowano 11 listopada 2021 przez Inżynier Mamoń Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 11 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Jak dostanę to napiszę Pochwa 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 7 minut temu, Fafniak napisał: Pochwa 🙈 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 11 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Pochwalony 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 5 minut temu, Asia napisał: 🙈 Aśka, jesteś niemożliwa 😆 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 Po powrocie z pracy zastałem cudowna niespodziankę : 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 Bosz, już nie chciałam nagabywać 👍. A bardziej "cudowna" czy "niespodzianka" ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 odpowiem tak. Nie jest to poziom szaleństwa scenicznego ale kocioł ma pierdolnię... i atak jest atakiem Z drugiej strony to nie są Ciarry napędzane wzmacniaczem eggshell tanq (o ile nie pomyliłem wzmacniacza) bo kolumn jestem pewny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 Na gorąco to trochę nie ma sensu wydawanie opinii. Masz przedwzmacniacz? Jakiej muzyki słuchasz. Jakie masz kolumny. Czego oczekujesz, jakiego dźwięku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 (edytowany) 2 godziny temu, Fafniak napisał: odpowiem tak. Nie jest to poziom szaleństwa scenicznego ale kocioł ma pierdolnię... i atak jest atakiem Z drugiej strony to nie są Ciarry napędzane wzmacniaczem eggshell tanq (o ile nie pomyliłem wzmacniacza) bo kolumn jestem pewny. Jak na Ciebie to pełen entuzjazm i ekscytacja nową zabawką 👍. Edytowano 16 listopada 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 Muszę na spokojnie posłuchać czy to jest na pewno to czego szukam. Na razie pierwsze wrażenia są ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 Klasa "D" rules 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 17 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 1 godzinę temu, slaw0001 napisał: Klasa "D" rules 👍 Czy rulez to tego nie wiem. Ja chciałem mieć 2 różne sposoby grania i nie wiem czy trafiłem czy nie (pierwsze wrażenia świadczą że tak ale nadal mam wątpliwości) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 2 minuty temu, Fafniak napisał: Ja chciałem mieć 2 różne sposoby grania i nie wiem czy trafiłem czy nie A tak poważnie to przyznaj się , chciałeś mieć po prostu coś nowego. Nieznane zawsze kusi. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 17 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 (edytowany) A właśnie uświadomiłem sobie że klasa D bardziej pasuje do mojego awatara niż lampy 8 minut temu, tomek4446 napisał: A tak poważnie to przyznaj się , chciałeś mieć po prostu coś nowego. Nieznane zawsze kusi. Musiałbyś przejrzeć całą masę wpisów moich. Dość często (tak mi się wydaje) wspominałem że chciałbym mieć różnie grające systemy a tu końcówka jest niewielka i miałem na nią miejsce. Coś nowego? Tak, to zawsze funkcjonuje, nawet jeżeli nie uświadamiamy sobie tego lub skrzętnie skrywamy. Ale w tym przypadku pierwsze skrzypce grało to co powyżej Edytowano 17 listopada 2021 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts