KrólKiczu Napisano 30 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 @Fafniak, a można wiedzieć jaki wzmacniacz lampowy masz? Pewnie jest o tym w innym wątku, ale niestety nigdy go nie śledziłem 😒. Tak na marginesie - pożyczam tę końcówkę mocy od kolegi z forum i zobaczymy czy moje spostrzeżenia będą podobne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 30 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 stycznia 2022 Haiku Selene el34 39 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Na pre na lampie myślę ze do audiowita powinieneś uderzyć w takim przypadku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 Jaram się 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 To teraz proszę o wytłumaczenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 3 minuty temu, Asia napisał: To teraz proszę o wytłumaczenie. Ja też😝. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 Zobaczymy czy zostaną http://www.rls.com.pl/CallistoIV.html 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 4500 to cena za sztukę czy komplet? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 komplet 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 12 minut temu, Fafniak napisał: Zobaczymy czy zostaną http://www.rls.com.pl/CallistoIV.html Zanim kupisz, przespaceruj się jeszcze posłuchać gdzieś Dali Menuet i Bowersów 707. Ciekawe, jak wypadnie porównanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 Czemu zarajales się akurat na nie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 (edytowany) 3 minuty temu, Kraft napisał: Zanim kupisz, przespaceruj się jeszcze posłuchać gdzieś Dali Menuet i Bowersów 707. Ciekawe, jak wypadnie porównanie. No i jeszcze kefy ls50, atc scm7, dynaudio excite x18, audio physic classic 3, pmc db1 gold i kilka innych, fajnych monitorów 😝. Edytowano 31 stycznia 2022 przez seba3002 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 Ja po kilku odsłuchach bowersów - jestem do nich zrazony - no sorka a menuety musiałbym sluchać u siebie - słuchanie gdzieś to jest do d... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 Mieszasz Seba. Ja byłem pierwszy;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 2 minuty temu, Amarok napisał: Czemu zarajales się akurat na nie? bo już je znam bo są małe i wiem co potrafią Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 Przed chwilą, Fafniak napisał: Ja po kilku odsłuchach bowersów - jestem do nich zrazony - no sorka a menuety musiałbym sluchać u siebie - słuchanie gdzieś to jest do d... Jak się trochę osłuchasz, to możesz zabrać RLS-y do sklepu i porównać z Menuetami. Małe, lekkie, a coś taki odsłuch może wnieść. 2 minuty temu, Fafniak napisał: Ja po kilku odsłuchach bowersów - jestem do nich zrazony - no sorka A które modele słuchałeś? Ja miałem trzy i każde grały inaczej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 Kraft - na serio - nie mogę nosić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 No to postanowione. Gratulacje! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 no jeszcze nie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 Swoją drogą, to nie mogę rozgryźć Twoich poszukiwań kolumn, ale to pewnie temat na specjalny wątek. Może założysz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 A te monitirki to do drugiego systemu czy mają wygryźć obecne kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 Żeby guru mieli polewkę ? Chyba żartujesz ? 1 minutę temu, seba3002 napisał: A te monitirki to do drugiego systemu czy mają wygryźć obecne kolumny? Tylko nie wywlekaj tego na forum ok... ? Będą staaaały.... na.... wiekszych RLSach ....ciiiii drugi system Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 4 minuty temu, Fafniak napisał: drugi system I domniemam, że ma to grać z icepowerem 🙂? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 Na zmianę. Co jakiś czas W efekcie będę miał "4" systemy 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 Te monitorki RLS można wypożyczyć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 Można ale niestety tylko przez audiopunkt. A od śmierci Jarka sklep się zmienił Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts