pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, audiowit napisał: Roro, skoro usunołeś mój niesympatyczny wpis po donosie, to poproszę o usunięcie wpisu o schowku na szczotki. Prosbę uzasadniam tym, że wielkosć pokoju odsluchowego moze wynikać np ze stanu posiadania i nasmiewanie sie z tego może być dyskryminujace i w sumie jest bardziej krzywdzace niż nasmiewanie się z kiepskiego gustu. Człowieku, nie rób kurtyzany z logiki i stanu faktycznego - zdjęcia swojego stanu posiadania zamieszczałeś na forum wielokrotnie. Jako, że wśród moich znajomych, nie ma nikogo bez głównego sprzętu w odpowiedniej wielkości pokoju, to traktuję takie pokoje jako 'pokoje dziecięce' z głośnikami półkowymi (bookshelf speakers), mini wieżą i nie o nich piszę. 31 minut temu, audiowit napisał: I trochę wiecej luzu życzę. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 59 minut temu Napisano 59 minut temu Roro, luz dotyczył innego forumowicza. Nic nie poradzę na to, że moje skojazenie było takie. Zresztą nie tylko moje. Naprawdę juz nie mozna ciagnąć łacha z pokoiku ktory wyglada jak cmentarz 1 listopada z wykopanymi trumnami? Moze dla przypomnienia Patrick wrzuć tą fotkę. Posmiejemy się. Mojemu koledze moj pokoj skojazyl się z filmem Rodzina Adamsow i mielismy polew z tego. A tu donosy, wyzywanie od .... "czlowieku." Patrick, wiecej luzu. Odpisz, cytując
cymes Napisano 36 minut temu Napisano 36 minut temu 59 minut temu, pairtick napisał: Jako, że wśród moich znajomych, nie ma nikogo bez głównego sprzętu w odpowiedniej wielkości pokoju, to traktuję takie pokoje jako 'pokoje dziecięce' z głośnikami półkowymi (bookshelf speakers), mini wieżą i nie o nich piszę. Każdy pokój jest odpowiedni do słuchania muzyki i odpowiednio dobiera się wielkość kolumn. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby kolumny podstawkowe zagrały dobrze w 30mk. Wyłącznie duże pomieszczenie + duże kolumny = dziecinne podejście do tematu. 1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 32 minuty temu Napisano 32 minuty temu Słuchałem infiniti kappa 9.0 w 18m2. Jedno z lepszych brzmień. Buchardy A10 w 60m2 tez daja radę. Odpisz, cytując
cymes Napisano 11 minut temu Napisano 11 minut temu 19 minut temu, audiowit napisał: Buchardy A10 w 60m2 tez daja radę. Mają wbudowaną korekcję pomieszczenia? Ciekawe czy zagrały by w 20mk bo pasmo bardzo szerokie. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 7 minut temu Napisano 7 minut temu (edytowany) Mają. Auto i reczną. Ja akurat nie korzystam z auto. Z Tv grają, więc sam sobie ustawilem eq. Tak w 20m2 spokojnie dadzą radę. Edytowano 6 minut temu przez audiowit Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 3 minuty temu Napisano 3 minuty temu 27 minut temu, audiowit napisał: Słuchałem infiniti kappa 9.0 w 18m2. A ja kappa 9.2, ale właśnie w wielkim salonie z 50m² . Ciekawy jestem tych klamotów w 18m² 🤔 Odpisz, cytując
Recommended Posts