Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
24 minuty temu, audiowit napisał:

Roro, skoro usunołeś mój niesympatyczny wpis po donosie, to poproszę o usunięcie wpisu o schowku na szczotki.

Prosbę uzasadniam tym, że wielkosć pokoju odsluchowego moze wynikać np ze stanu posiadania i nasmiewanie sie z tego może być dyskryminujace i w sumie jest bardziej krzywdzace niż nasmiewanie się z kiepskiego gustu.

Człowieku, nie rób kurtyzany z logiki i stanu faktycznego - zdjęcia swojego stanu posiadania zamieszczałeś na forum wielokrotnie.

Jako, że wśród moich znajomych, nie ma nikogo bez głównego sprzętu w odpowiedniej wielkości pokoju, to traktuję takie pokoje jako 'pokoje dziecięce' z głośnikami półkowymi (bookshelf speakers), mini wieżą i nie o nich piszę.

31 minut temu, audiowit napisał:

I trochę wiecej luzu życzę.

Napisano

Roro, luz dotyczył innego forumowicza.

Nic nie poradzę na to, że moje skojazenie było takie. Zresztą nie tylko moje. Naprawdę juz nie mozna ciagnąć łacha z pokoiku ktory wyglada jak cmentarz 1 listopada z wykopanymi trumnami?

Moze dla przypomnienia Patrick wrzuć tą fotkę. Posmiejemy się.

Mojemu koledze moj pokoj skojazyl się z filmem Rodzina Adamsow i mielismy polew z tego.

A tu donosy, wyzywanie od .... "czlowieku." Patrick, wiecej luzu.

Napisano
59 minut temu, pairtick napisał:

Jako, że wśród moich znajomych, nie ma nikogo bez głównego sprzętu w odpowiedniej wielkości pokoju, to traktuję takie pokoje jako 'pokoje dziecięce' z głośnikami półkowymi (bookshelf speakers), mini wieżą i nie o nich piszę.

Każdy pokój jest odpowiedni do słuchania muzyki i odpowiednio dobiera się wielkość kolumn. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby kolumny podstawkowe zagrały dobrze w 30mk. Wyłącznie duże pomieszczenie + duże kolumny = dziecinne podejście do tematu.