pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, audiowit napisał: Roro, skoro usunołeś mój niesympatyczny wpis po donosie, to poproszę o usunięcie wpisu o schowku na szczotki. Prosbę uzasadniam tym, że wielkosć pokoju odsluchowego moze wynikać np ze stanu posiadania i nasmiewanie sie z tego może być dyskryminujace i w sumie jest bardziej krzywdzace niż nasmiewanie się z kiepskiego gustu. Człowieku, nie rób kurtyzany z logiki i stanu faktycznego - zdjęcia swojego stanu posiadania zamieszczałeś na forum wielokrotnie. Jako, że wśród moich znajomych, nie ma nikogo bez głównego sprzętu w odpowiedniej wielkości pokoju, to traktuję takie pokoje jako 'pokoje dziecięce' z głośnikami półkowymi (bookshelf speakers), mini wieżą i nie o nich piszę. 31 minut temu, audiowit napisał: I trochę wiecej luzu życzę. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Roro, luz dotyczył innego forumowicza. Nic nie poradzę na to, że moje skojazenie było takie. Zresztą nie tylko moje. Naprawdę juz nie mozna ciagnąć łacha z pokoiku ktory wyglada jak cmentarz 1 listopada z wykopanymi trumnami? Moze dla przypomnienia Patrick wrzuć tą fotkę. Posmiejemy się. Mojemu koledze moj pokoj skojazyl się z filmem Rodzina Adamsow i mielismy polew z tego. A tu donosy, wyzywanie od .... "czlowieku." Patrick, wiecej luzu. Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 59 minut temu, pairtick napisał: Jako, że wśród moich znajomych, nie ma nikogo bez głównego sprzętu w odpowiedniej wielkości pokoju, to traktuję takie pokoje jako 'pokoje dziecięce' z głośnikami półkowymi (bookshelf speakers), mini wieżą i nie o nich piszę. Każdy pokój jest odpowiedni do słuchania muzyki i odpowiednio dobiera się wielkość kolumn. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby kolumny podstawkowe zagrały dobrze w 30mk. Wyłącznie duże pomieszczenie + duże kolumny = dziecinne podejście do tematu. 3 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Słuchałem infiniti kappa 9.0 w 18m2. Jedno z lepszych brzmień. Buchardy A10 w 60m2 tez daja radę. 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, audiowit napisał: Buchardy A10 w 60m2 tez daja radę. Mają wbudowaną korekcję pomieszczenia? Ciekawe czy zagrały by w 20mk bo pasmo bardzo szerokie. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Mają. Auto i reczną. Ja akurat nie korzystam z auto. Z Tv grają, więc sam sobie ustawilem eq. Tak w 20m2 spokojnie dadzą radę. Edytowano 1 godzinę temu przez audiowit Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, audiowit napisał: Słuchałem infiniti kappa 9.0 w 18m2. A ja kappa 9.2, ale właśnie w wielkim salonie z 50m² . Ciekawy jestem tych klamotów w 18m² 🤔 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 59 minut temu Napisano 59 minut temu Wg purystow nie istnieje coś takiego jak kappy z .1, .2 czy .3 tylko 0. ;). Inny projektant. Jacek, graly bardzo dobrze. Nie sądzilem, ze stosunkowo niska seria moze tak zabrzmieć. Graly z Krell 300W w klA :). No i z Meridianem 508.20. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts