Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Proszę o pomoc potrzebuje dobrego ale naprawdę dobrego sprzętu stereo , dopiero po tylu latach mogę sobie na to pozwolić aby taki sprzęt kupić - zawsze tęskniłem za Tonsilem a nawet zwykły grundlig mi stykał , teraz na starość poszukuje coś do rolka   Dobru amplit z dodatkiem CD no i oczywiście kolumny tu nie szczerze ( poloj będzie miał 27 m. Proszę o pomoc bo wypadłeś z gry przez ten długi czas   Cena nie gra roli ale bez przesady oczywiście. Chce czegoś na lata z dobrym basen. Pozdr.  

Napisano

Cena zawsze gra rolę, a 

21 minut temu, Tomek5220 napisał:

bez przesady

jest pojęciem względnym. Więc określ górną granicę budżetu.

I na przyszłość przyłóż się trochę do pisania postów, bo czytać się tego nie da. Spieszy Ci się gdzieś? ;) 

Napisano
28 minut temu, Tomek5220 napisał:

Cena nie gra roli ale bez przesady oczywiście.

Mówimy o 5 tys, 10, 20, 50 ? W każdym budżecie coś się da :) polecam na początek odwiedzić jakiś sklep. Będziesz słuchał tylko z CD czy może tez streaming czy płyty winylowe ?

Napisano

patrząc nie tylko na internety, ale nawet np. na oficjalne korespondencje biznesowe z żywym człowiekiem jestem w stanie sobie wyobrazić, że oddychający, ciepły w dotyku ludź, jest w stanie spłodzić taką wypocinę, bez większego wysiłku ;)