Tomek5220 Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 Proszę o pomoc potrzebuje dobrego ale naprawdę dobrego sprzętu stereo , dopiero po tylu latach mogę sobie na to pozwolić aby taki sprzęt kupić - zawsze tęskniłem za Tonsilem a nawet zwykły grundlig mi stykał , teraz na starość poszukuje coś do rolka Dobru amplit z dodatkiem CD no i oczywiście kolumny tu nie szczerze ( poloj będzie miał 27 m. Proszę o pomoc bo wypadłeś z gry przez ten długi czas Cena nie gra roli ale bez przesady oczywiście. Chce czegoś na lata z dobrym basen. Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 Cena zawsze gra rolę, a 21 minut temu, Tomek5220 napisał: bez przesady jest pojęciem względnym. Więc określ górną granicę budżetu. I na przyszłość przyłóż się trochę do pisania postów, bo czytać się tego nie da. Spieszy Ci się gdzieś? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 28 minut temu, Tomek5220 napisał: Cena nie gra roli ale bez przesady oczywiście. Mówimy o 5 tys, 10, 20, 50 ? W każdym budżecie coś się da polecam na początek odwiedzić jakiś sklep. Będziesz słuchał tylko z CD czy może tez streaming czy płyty winylowe ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 Pewnie Troll Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 Nie widzicie że to jakiś auto wpis robota. Cena nie może grać tutaj roli bo audio będzie połączone jakoś z basenem. Pewnie na full wypasie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 Zwróćcie uwagę na błędy ;). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 patrząc nie tylko na internety, ale nawet np. na oficjalne korespondencje biznesowe z żywym człowiekiem jestem w stanie sobie wyobrazić, że oddychający, ciepły w dotyku ludź, jest w stanie spłodzić taką wypocinę, bez większego wysiłku 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 22 godziny temu, Tomek5220 napisał: basen Jak basen to proponuje "łódź podwodna". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts