S4Home Napisano 30 listopada 2021 Udostępnij Napisano 30 listopada 2021 21 godzin temu, WujekCeldur napisał: Rozumiem że to tańszy kabel, ale czy faktycznie usłyszę cokolwiek innego na swoim zestawie. Jeśli będzie tak samo i można zaoszczędzić, to czemu nie. Moim zdaniem usłyszysz. Do Twojego systemu jeśli szukasz dobrego taniego kabla to polecam PROCAB LS 25 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekCeldur Napisano 3 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 (edytowany) Odłączyłem Clearway'e, podpiąłem C-screenX na bananach i faktycznie odczułem różnicę.. na portfelu, że jest jakby cięższy Teraz przynajmniej wiem, że nie muszę przepłacać. Wychodzi na to że dla mojego systemu tańszy brat clearway'a jest wystarczający. Pytanie tylko czy zabezpieczać koszulami termo końcówkę banana gdzie wchodzi kabel? Edytowano 3 grudnia 2021 przez WujekCeldur Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 1 godzinę temu, WujekCeldur napisał: Pytanie tylko czy zabezpieczać koszulami termo końcówkę banana gdzie wchodzi kabel? Zawsze. Mimo wszystko jakiekolwiek zabezpieczenie przed utlenianiem jest OK. Ja co jakiś czas obserwuję łącza na wtykach i gniazdach, i widzę, że te niezabezpieczone są ciemniejsze. Powierzchnia jest utleniona co znaczy, że na miedzi ten tlenek ma gorszą "przewodniość" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 Ja przestałem obserwować, zacząłem słuchać! 😁😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 Jedno drugiego nie wyklucza @1Ender Jeżeli dojrzałeś do słuchania to gratuluję. Ja nigdy nie miałem problemów ze słuchaniem Pozdrawiam 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz8370 Napisano 4 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2021 Dnia 28.11.2021 o 14:16, WujekCeldur napisał: ale niestety jest za krótki i po remoncie stał się bezużyteczny Jeśli masz dwa krótkie odcinki to po prostu zlutuj i dokup jeden odcinek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekCeldur Napisano 4 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia 2021 1 godzinę temu, grzegorz8370 napisał: Jeśli masz dwa krótkie odcinki to po prostu zlutuj i dokup jeden odcinek. Już dawno zwinięty, wystawiony na sprzedaż i założone nowe dłuższe kable Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts