Abre Napisano 10 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2022 (edytowany) Witam, chce kupić używany wzmacniacz z kolumnami do 1 500 zł. Na dole podaje link na youtube do filmiku na którym gra wzmacniacz Denon Pma 925r z nieopisanymi kolumnami. Bardzo podoba mi się właśnie taki dźwięk. On jest dla mnie idealny. Nie wiem tylko jak opisać ten dźwięk. Chciałbym kupić sprzęt stereo, które będzie grało bardzo podobnie do tego sprzętu stereo z tego filmiku. Tutaj link do filmiku Edytowano 10 stycznia 2022 przez Abre Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 10 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2022 Na czym odtwarzasz dźwięk z podanego linku? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2022 To może napisz do autora filmiku co to za kolumny Infinity grały i taki właśnie zestaw kup. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abre Napisano 10 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 stycznia 2022 2 godziny temu, Asia napisał: To może napisz do autora filmiku co to za kolumny Infinity grały i taki właśnie zestaw kup. Napisałem, ale nie odpowiada. Danwo nie wstawiał żadnego filmiku. Nie wiadomo czy jeszcze korzysta z tego konta 2 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał: Na czym odtwarzasz dźwięk z podanego linku? Małe głośniki komputerowe z subwooferem Edifier M1360 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz8370 Napisano 10 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2022 Tak naprawde to podoba Ci się połączenie karty dzwiekowej Twojego komputera z Twoimi kolumnami. Po co chcesz zmieniać. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 11 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2022 10 godzin temu, Abre napisał: Małe głośniki komputerowe z subwooferem Edifier M1360 Jak myślisz? Ile procentowo to co usłyszałeś z linka to brzmienie zestawu z filmu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2022 10 godzin temu, grzegorz8370 napisał: Tak naprawde to podoba Ci się połączenie karty dzwiekowej Twojego komputera z Twoimi kolumnami. Po co chcesz zmieniać. Hehehe, dokładnie. Ja odsłuchałem film na słuchawkach z mikrofonem takich do skype i nie było szalu Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper.kaps Napisano 11 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2022 Nie no żarty na bok. Nie jesteś w stanie powiedzieć, jakie to jest granie, odsłuchując film z youtube na głośnikach do kompa. Jedyne, co możesz wywnioskować z tego filmu to to, że utwór jest dobrze zrealizowamy, ale to raczej standard u Claptona, a nagrywanie tego telefonem i wrzucanie na YT niewiele Ci powie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts