Adi777 Napisano 27 marca 2022 Udostępnij Napisano 27 marca 2022 Niedawno słuchałem pierwszy raz w całości ścieżki dźwiękowej do gry Deus Ex: Human Revolution. Zaskakująco... przeciętna. Wiem, że jest ogólnie wysoko oceniana, na pewno też zdobyła jakieś nagrody, ale u mnie daleko do rewelacji. Fakt faktem, w grze sprawdzała się bardzo dobrze, ale już oderwana od rozgrywki mocno tak sobie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 7 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 maja 2022 Udostępnij Napisano 21 maja 2022 @J4Z Chyba sobie przesłucham soundtrack. Słuchałem raz, i nie powalił mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 maja 2022 Udostępnij Napisano 21 maja 2022 Ale się jarałem tymi filmikami przed premierą, głównie tymi wcześniejszymi. Później, jak zaczęło się robić kontrowersyjnie hype pomału zaczął we mnie opadać, a jak zagrałem, to kilka godzin, i gra w odstawkę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 23 maja 2022 Udostępnij Napisano 23 maja 2022 Kingpin - muzyka tworzona do gry. Homeworld - genialne wykorzystanie muzyki powaznej. Phantasmagoria - j.w. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 24 maja 2022 Udostępnij Napisano 24 maja 2022 Uwielbiam, tyle w temacie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 maja 2022 Udostępnij Napisano 24 maja 2022 17 minut temu, kaczadupa napisał: Uwielbiam, tyle w temacie Chyba moja największa zaległość z growych soundtracków. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aarah Napisano 1 marca 2023 Udostępnij Napisano 1 marca 2023 najlepsza muzyka jest w metinie ahahaha u can't change my mind Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 marca 2023 Udostępnij Napisano 1 marca 2023 40 minut temu, J4Z napisał: GTA Masz na myśli licencjonowane utwory? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts