DiBatonio Napisano 4 marca 2022 Napisano 4 marca 2022 Dnia 3.03.2022 o 08:11, lolekdrugi napisał: Niestety najwidoczniej nie zrobiłeś tego dokładnie akustyka kuleje obecnie. Nie znaczy, że było tak wcześniej, nie znaczy również, że nie mam porównania z lepszą akustyką czy nawet poprawną. Niestety kolejny raz nie zrozumiałeś, ale ok, już wszystko wiem.... Dnia 3.03.2022 o 08:55, tomek4446 napisał: To moja jest źle skonstruowana Mam po za nią jeszcze dwa tranzystory w domu i brzmią inaczej. No chyba że one są też zepsute Pytanie, który jest zepsuty, twoja lampa, czy te tranzystorowe? 😁 Qrwa cały czas się nie zawodzę na kraftowej filozofii, jest dobrze.....😂😂😂 Odpisz, cytując
Dedal Napisano 4 marca 2022 Napisano 4 marca 2022 Czasami i filozof potrafi się zepsuć . Pzdr 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 4 marca 2022 Napisano 4 marca 2022 13 minut temu, Kukawa napisał: Nie dość, że ślepy to jeszcze głuchy😆 Głuchy test na ślepym audiofilu, czy jakoś tak....😂😂😂 Odpisz, cytując
S4Home Napisano 5 marca 2022 Napisano 5 marca 2022 No właśnie jak sprawdzić wzmacniacz czy jest neutralny, naturalny, liniowy.... Zwał jak zwał. Czy ludzie realnie tego szukają? Bo ja myślę że nie Piotr Odpisz, cytując
Dedal Napisano 5 marca 2022 Napisano 5 marca 2022 Pozostaje jeszcze kwestia , co ludzie rozumieją przez te określenia ? Często o tym samym mówimy zupełnie inaczej . Pzde 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts