DiBatonio Napisano 4 marca 2022 Udostępnij Napisano 4 marca 2022 Dnia 3.03.2022 o 08:11, lolekdrugi napisał: Niestety najwidoczniej nie zrobiłeś tego dokładnie akustyka kuleje obecnie. Nie znaczy, że było tak wcześniej, nie znaczy również, że nie mam porównania z lepszą akustyką czy nawet poprawną. Niestety kolejny raz nie zrozumiałeś, ale ok, już wszystko wiem.... Dnia 3.03.2022 o 08:55, tomek4446 napisał: To moja jest źle skonstruowana Mam po za nią jeszcze dwa tranzystory w domu i brzmią inaczej. No chyba że one są też zepsute Pytanie, który jest zepsuty, twoja lampa, czy te tranzystorowe? 😁 Qrwa cały czas się nie zawodzę na kraftowej filozofii, jest dobrze.....😂😂😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 4 marca 2022 Udostępnij Napisano 4 marca 2022 Czasami i filozof potrafi się zepsuć . Pzdr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 4 marca 2022 Udostępnij Napisano 4 marca 2022 13 minut temu, Kukawa napisał: Nie dość, że ślepy to jeszcze głuchy😆 Głuchy test na ślepym audiofilu, czy jakoś tak....😂😂😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 marca 2022 Udostępnij Napisano 5 marca 2022 No właśnie jak sprawdzić wzmacniacz czy jest neutralny, naturalny, liniowy.... Zwał jak zwał. Czy ludzie realnie tego szukają? Bo ja myślę że nie Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 marca 2022 Udostępnij Napisano 5 marca 2022 Pozostaje jeszcze kwestia , co ludzie rozumieją przez te określenia ? Często o tym samym mówimy zupełnie inaczej . Pzde 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts