mateolo2 Napisano 22 marca 2022 Udostępnij Napisano 22 marca 2022 Hej, Czy ktoś z osób posiadających tytułowe urządzenie mógłby pomoc koledze z forum i przetestować jedna rzecz, żebym mógł się upewnić przed zakupem? Mianowicie. Mam specyficznego daca, który z jednymi streamerami współpracuje trochę wariuje (gdy sygnał po toslink jest przerywany przy zmianie utworu) Czy ktoś kto ma podłączony do bluesounda kabel optyczny mógłby go odłączyć od daca/wzmacniacza na chwilkę i zobaczyć czy światełko na drugim końcu przewodu wpiętego w node’a w chwili gdy przerzuca się ręcznie utwory w Spotify Connect/tidal Connect na chwile gaśnie (przy przerzuceniu) czy cały czas swieci? Byłbym mega wdzięczny! Dziekuje!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 marca 2022 Udostępnij Napisano 23 marca 2022 Napisz do Bogusława. Na pewno pomoże bo to pomocny człowiek. Nie trzeba nawet wpinać kabla. Widać czy z tyłu Node pojawia się światełko cały czas czy także mruga. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 23 marca 2022 Udostępnij Napisano 23 marca 2022 12 godzin temu, mateolo2 napisał: Hej, Czy ktoś z osób posiadających tytułowe urządzenie mógłby pomoc koledze z forum i przetestować jedna rzecz, żebym mógł się upewnić przed zakupem? Mianowicie. Mam specyficznego daca, który z jednymi streamerami współpracuje trochę wariuje (gdy sygnał po toslink jest przerywany przy zmianie utworu) Czy ktoś kto ma podłączony do bluesounda kabel optyczny mógłby go odłączyć od daca/wzmacniacza na chwilkę i zobaczyć czy światełko na drugim końcu przewodu wpiętego w node’a w chwili gdy przerzuca się ręcznie utwory w Spotify Connect/tidal Connect na chwile gaśnie (przy przerzuceniu) czy cały czas swieci? Byłbym mega wdzięczny! Dziekuje!!! Nie wiem czy dobrze zrozumiałem pytanie. Pytasz o to czy w czasie przełączania na kolejny utwór miga dioda na wyjściu optycznym? Jesli takie jest pytanie to u mnie ta dioda świeci się cały czas, podczas przełączania utworów nic się z nią nie dzieje. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 23 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 marca 2022 (edytowany) 46 minut temu, seba3002 napisał: Nie wiem czy dobrze zrozumiałem pytanie. Pytasz o to czy w czasie przełączania na kolejny utwór miga dioda na wyjściu optycznym? Jesli takie jest pytanie to u mnie ta dioda świeci się cały czas, podczas przełączania utworów nic się z nią nie dzieje. Dokładnie o to mi chodziło! Bardzo dziekuje!!!! - chciałem się dowiedzieć czy nie jest przypadkiem tak samo jak tutaj. Edytowano 23 marca 2022 przez mateolo2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 marca 2022 Udostępnij Napisano 23 marca 2022 Zadzwoń do Top Hifi, jeśli mają na stanie urządzenie to od razu powinni sprawdzić i będziesz wiedział czy będą mikro przerwy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 marca 2022 Udostępnij Napisano 24 marca 2022 Sprawdziłem też inny streamer i tez świeci cały czas. Więc tu albo Arcam albo Wiim u Ciebie do wymiany. Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 24 marca 2022 Udostępnij Napisano 24 marca 2022 20 godzin temu, seba3002 napisał: Nie wiem czy dobrze zrozumiałem pytanie. Pytasz o to czy w czasie przełączania na kolejny utwór miga dioda na wyjściu optycznym? Jesli takie jest pytanie to u mnie ta dioda świeci się cały czas, podczas przełączania utworów nic się z nią nie dzieje. U mnie też świeci się cały czas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 24 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2022 Dziękuje Wam!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts