Vectorinni Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 2 lata temu odstawiłem słodzenie kawy i herbaty oraz słodycze. Napojów nie słodzę do dzisiaj, ale ze słodyczami walczę. Ciężko mi idzie mówiąc szczerze:) Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Ja mam slabosc do slodkiego, nawet wieksza niz do alkoholu, moge go wcale nie pic. Niestety takie cuda ze slodkosciami nie przechodza. W pracy sobie mowie, ze dzisiaj kawa bez niczego. W drodze do domu, juz planuje z czym ta kawe bede pil. Slabym czlowiekiem jestem, jesli o to chodzi. 😊 4 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Namówiliscie mnie chłopaki! Tonik bez wsadu,to chociaż Ferraro sobie zjem na noc😁 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu A jak, raz sie zyje. Oby nie cale opakowanie😁 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Artur Brol napisał: A jak, raz sie zyje. Oby nie cale opakowanie😁 Bo? Czytałeś przecież, że pije sam tonik bez ginu. Niech sobie z Ferraro chociaż poużywa. 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Niektórym zazdroszczę silnej woli. Ostatnio na siłowni słyszałem rozmowę dwóch kumpli. " Idziesz na spotkanie firmowe ? Nie. Dlaczego ? I pytany odpowiada : bo jestem na redukcji i nie po to wpierd......łem przez miesiąc marchewkę , żeby teraz nażreć się ciasta " 5 minut temu, Nowy75 napisał: to chociaż Ferraro A ile to to ma procent ? 2 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Śmieję się przez łzy. Leję z tego co tu wypisujemy, a z drugiej strony ryczę, bo gałka na 11.30, a leci Celina z Titanica😀 4 Odpisz, cytując
gienas Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu To masz pół godziny do godziny duchów... Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu U mnie głównie jakaś psychodelia gra,bo tak ostatnio naklikałem w robocie jako ulubione i teraz Spotify mi tak losuje. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 11 minut temu, Vectorinni napisał: Bo? Czytałeś przecież, że pije sam tonik bez ginu. Niech sobie z Ferraro chociaż poużywa. No ale całe opakowanie? To troche samolubne, powinien z dwa, trzy Ferrero zostawić małżonce. Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Nowy75 napisał: U mnie głównie jakaś psychodelia gra,bo tak ostatnio naklikałem w robocie jako ulubione i teraz Spotify mi tak losuje. Ja na ostatniej imprezie dałem mojej miotle fona, to następnego dnia miałem jakieś kuźwa Baciary, Smolastego i Granicę na playliście. Powiedziałem, ostatni raz kobieto dałem Ci do ręki...Nie zdążyłem powiedzieć "telefon" i już miałem kontrę: taaaak, taaaaak... Niestety, dotrzymuje słowa😕 1 Odpisz, cytując
gienas Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, Artur Brol napisał: Duchów nie ma😏 Jak nie ma jak są, pogromców duchów ( Ghostbusters ) nie oglądałeś? 1 minutę temu, Vectorinni napisał: Niestety, dotrzymuje słowa😕 Z nimi źle, a bez nich jeszcze gorzej. 2 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, Vectorinni napisał: następnego dnia miałem jakieś kuźwa Baciary, Smolastego i Granicę na playliście. Jeden z naszych młodych w firmie czasem słucha takich różności,ale jak ktoś się zbliża ,albo sam gdzieś wychodzi trzeźwo stwierdza: dobra, wyłączam,bo wstyd!😁 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 13 godzin temu, tomek4446 napisał: Niektórym zazdroszczę silnej woli. Ostatnio na siłowni słyszałem rozmowę dwóch kumpli. " Idziesz na spotkanie firmowe ? Nie. Dlaczego ? I pytany odpowiada : bo jestem na redukcji i nie po to wpierd......łem przez miesiąc marchewkę , żeby teraz nażreć się ciasta " Słyszałem o "takim" co na impreze przynosił własny "kurczak z ryżem" Edytowano 1 godzinę temu przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
Recommended Posts