traumeel Napisano 5 września 2022 Udostępnij Napisano 5 września 2022 Jak w tytule: monitory Chario Constellation Delphinus MK1. Wszystkie niezbędne informacje i zdjęcia na OLX:https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-monitory-chario-constellation-delphinus-mk1-standy-CID99-IDQLfME.html?bs=olx_pro_listing Dla Kolegów z forum lepsza cena. Zapraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traumeel Napisano 14 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2022 Ciągle aktualne. Zapraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traumeel Napisano 22 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 października 2022 Delphinusy ciągle czekają na nowego właściciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 22 października 2022 Udostępnij Napisano 22 października 2022 Można podjechać posłuchać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 To bardzo fajnie grajace monitory, tylko stylistycznie nie moja bajka, gdyby mialy bardziej klasyczny dizajn to dawno juz stalyby u mnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 7 minut temu, J4Z napisał: szkoda że blokuję Cię wygląd Juz nic mnie nie blokuje 😜 Kupilem stare podlogowki Linn Keilidh i jest jak dla mnie idealnie z moim kombajnem. Delphinusow sluchalem kiedys w salonie z Naimem xs3 i zrobily na mnie wowczas duze wrazenie, szczegolnie potezny bas jak na monitory i bardzo dobra jego kontrola, zaraz potem byly MA Goldy 100 i basu bylo rownie duzo, ale duuuuzo gorzej z kontrola, to bylo ko dla Chario. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 A ja nigdy nie słuchałem najma. Na AVS pierwsza rzecz jaką robimy to szukamy tej właśnie firmy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 3 minuty temu, seba3002 napisał: A ja nigdy nie słuchałem najma. Na AVS pierwsza rzecz jaką robimy to szukamy tej właśnie firmy! Seba, wbijaj do mnie, może akustyka pokoju w bloku z wielkiej płyty jest daleka od ideału, ale warunki będą lepsze niż na wystawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 2 minuty temu, stach_s napisał: Seba, wbijaj do mnie, może akustyka pokoju w bloku z wielkiej płyty jest daleka od ideału, ale warunki będą lepsze niż na wystawie Pewnie to kiedyś nastąpi, ale terminarz na najbliższe miesiące mam tak zapchany 😉, że ten rok raczej odpada. Ale Piotr Sonido coś tam kiedyś przebąkiwał o spotkaniu na południu Polski, więc może uda się połączyć te 2 atrakcje 😁. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 (edytowany) Design jest bardzo fajny. O co Wam chodzi ? Gdyby to było coś takiego, to bym zrozumiał Wasze opory. Edytowano 23 października 2022 przez terracan1929 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traumeel Napisano 24 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 października 2022 Dnia 22.10.2022 o 21:40, seba3002 napisał: Można podjechać posłuchać? Posłuchać u mnie już niemożliwe, bo system sprzedany. Ale jeśli mieszkasz w okolicach Lublina, to mogę podjechać z Delphinusami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 24 października 2022 Udostępnij Napisano 24 października 2022 Potwierdzam, bardzo fajne monitorki i niekoniecznie do małych pomieszczeń. W tej cenie rewelacja, do tego że standami :). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 24 października 2022 Udostępnij Napisano 24 października 2022 8 minut temu, audiowit napisał: Potwierdzam, bardzo fajne monitorki i niekoniecznie do małych pomieszczeń. W tej cenie rewelacja, do tego że standami :). Brać 😉? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 24 października 2022 Udostępnij Napisano 24 października 2022 1 minutę temu, seba3002 napisał: Brać 😉? Seba, nie wiem czy Tobie się spodobają. Mnie tak.Dość masywny dźwięk ale absolutnie nie pozbawiony detalu. Plastyczny. Zalecam mocny wzmacniacz. Fajną robotę robi duża kopułka. W tej cenie wydaje mi się naprawdę dobry dźwiek. Jeszcze przy obecnych cenach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 24 października 2022 Udostępnij Napisano 24 października 2022 2 minuty temu, audiowit napisał: Seba, nie wiem czy Tobie się spodobają. Mnie tak.Dość masywny dźwięk ale absolutnie nie pozbawiony detalu. Plastyczny. Zalecam mocny wzmacniacz. Fajną robotę robi duża kopułka. W tej cenie wydaje mi się naprawdę dobry dźwiek. Jeszcze przy obecnych cenach... Kolega, który sprzedaje te kolumny ma kilkanaście km. Chętnie postawię dobrą nalewkę a i kanister benzyny mogę dorzucić. Jeśli nie pójdą do przyszłego tygodnia, będę się odzywał 🙂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 24 października 2022 Udostępnij Napisano 24 października 2022 Wykonanie b.dobre. na poziomie sf. Br od dołu, dlatego masz takie wysokie gumowe nóżki. Jedź. Próba, nie strzelba. Przypomnij mi jakiej wielkości masz pomieszczenie? 20m. Idealnie. Mniej 15? Tu już bym się zastanowił. Z tego co pamiętam, tam cięcie na zwrotnicy jest dość wysoko, a szkoda, bo wysokotonowiec znakomity. O proszę. Recka naszego kolegi. https://wpszoniak.pl/portfolio/porownanie-dwoch-glosnikow/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 24 października 2022 Udostępnij Napisano 24 października 2022 15m. Ale czesciowo otwarte na kuchnię. Kiedyś słuchałem jakiś Chario u sąsiada i bardzo mi się podobały, ale to było kilka lat temu. Zobaczymy 🙂. Dzięki za garść informacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 24 października 2022 Udostępnij Napisano 24 października 2022 13 minut temu, audiowit napisał: Z tego co pamiętam, tam cięcie na zwrotnicy jest dość wysoko, a szkoda, bo wysokotonowiec znakomity. Odwrotnie. cięcie jest własnie nisko, przy 1500 Hz, bo ich kopułka jest wyjątkowo duża - 38-milimetrowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 24 października 2022 Udostępnij Napisano 24 października 2022 Przy odsłuchu właśnie myślałem, że "mogli dać więcej pary w gwizdek". 11 minut temu, seba3002 napisał: 15m. Ale czesciowo otwarte na kuchnię. Kiedyś słuchałem jakiś Chario u sąsiada i bardzo mi się podobały, ale to było kilka lat temu. Zobaczymy 🙂. Dzięki za garść informacji. No to w/g mnie masz tak na granicy. Musisz ich posłuchać u siebie. Nie ma innej możliwości. Ładna głębokość, nie grają na twarz. Należą do tych kolumn, które grają przyjemnie, z klasą, nie silą się na wyczyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 24 października 2022 Udostępnij Napisano 24 października 2022 9 minut temu, audiowit napisał: Należą do tych kolumn, które grają przyjemnie, z klasą, nie silą się na wyczyn. Coś jak xaviany perla esclusiva? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 24 października 2022 Udostępnij Napisano 24 października 2022 Tego nie wiem. Nie znam Perly. Myślę, że taka garść info Ci wystarczy. Musisz ocenić czy warto ich posłuchać. Czy to Twój dźwięk. W PL Chario wbrew pozorom nie jest zbyt popularne, możesz mieć problem z odsprzedażą. A szkoda, bo popularne są gorsze kolumny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traumeel Napisano 24 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 października 2022 1 godzinę temu, seba3002 napisał: Kolega, który sprzedaje te kolumny ma kilkanaście km. Chętnie postawię dobrą nalewkę a i kanister benzyny mogę dorzucić. Jeśli nie pójdą do przyszłego tygodnia, będę się odzywał 🙂 Luz. Jak już podejmiesz decyzję pisz. Podjadę, posłuchamy. A co do recenzji Wojtka Pszoniaka - wszystko prawda z jednym wyjątkiem: jakość czarnego matowego lakieru. Ktoś kto zdecydował się go użyć musiał nienawidzić ludzi. Widoczny każdy paluch, każde przetarcie, najdrobniejsze zadrapanie. To jedyny moim zdaniem minus Chario. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 24 października 2022 Udostępnij Napisano 24 października 2022 Mogę zapytać jakim wzmacniaczem je napędzałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traumeel Napisano 24 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 października 2022 Abrahamsenem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traumeel Napisano 3 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 listopada 2022 Delphinusy wciąż do wzięcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts