julgl Napisano 6 września 2022 Udostępnij Napisano 6 września 2022 Witam, jaki wzmacniacz bedzie najlepszy do kolumn TAGA Harmony TAV-507F ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 6 września 2022 Udostępnij Napisano 6 września 2022 Gryphon Diablo 300, ewentualnie taniej Pass Labs INT-250. To moje typy. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 6 września 2022 Udostępnij Napisano 6 września 2022 Taga ma też w ofercie piecyki i przetworniki, na tym bym się skupił. Ale jak Cię stać i chcesz mieć coś ekstra i najlepszego na dzielni to propozycje @lpomis godne rozważenia. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 6 września 2022 Udostępnij Napisano 6 września 2022 Hirek Wrona nie może się mylić, więc może faktycznie, jak doradza Kaczadupa kup coś z Tagi np. HTR-1000CD V.2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 6 września 2022 Udostępnij Napisano 6 września 2022 5 godzin temu, lpomis napisał: Gryphon Diablo 300, ewentualnie taniej Pass Labs INT-250. To moje typy. Poważnie? 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 7 września 2022 Udostępnij Napisano 7 września 2022 niestety to nie sa jakieś fajne kolumny. Szedł bym w tańszy używany wzmacniacz a po prostu sprawdzony. Denon PMA 560, Yamaha AX 700 czy Harmany HK 680, 6700 Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 września 2022 Udostępnij Napisano 8 września 2022 A ja zaproponowałbym wcale nie głupi wzmacniacz tej samej marki np. Taga Harmony HTA-600B całkiem przyjemnie brzmiące urządzenie w niskiej cenie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts