seba751 Napisano 28 września 2022 Udostępnij Napisano 28 września 2022 Witam Czy może się ktos orietuje czy można i gdzie oddać sprzęt tz.wzmacniacz w rozliczeniu Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusz Ratajczak Napisano 28 września 2022 Udostępnij Napisano 28 września 2022 Jakiś czas temu rozmawiałem z ludźmi z Audiomix w Krakowie (audiomix.eu). Wtedy nie było u nich problemu, żeby zostawić sprzęt w rozliczeniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 28 września 2022 Udostępnij Napisano 28 września 2022 Kolega w AudioOn oddał lampowego yaqina w rozliczeniu i wziął wyższy model. Widziałem potem ten sprzęt na olx - uczciwie opisany, że wystawiony sprzęt był przyjęty w rozliczeniu, żadnej ściemy że model powystawowy, ekspozycyjny, używany do odsłuchów w salonie stąd ewentualne ślady użytkowania. Profeska. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 września 2022 Udostępnij Napisano 29 września 2022 Zalezy co masz i na ile to wycenią. Jeśli to jest coś ciekawego to obecnie? Szybciej i więcej dostaniesz sprzedając samemu. Ale faktycznie kilka salonów przyjmuje w rozliczeniu. Widać po ich ofertach. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 29 września 2022 Udostępnij Napisano 29 września 2022 Audio Styl Katowice Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 29 września 2022 Udostępnij Napisano 29 września 2022 (edytowany) 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Zalezy co masz i na ile to wycenią. Jeśli to jest coś ciekawego to obecnie? Szybciej i więcej dostaniesz sprzedając samemu. Ale faktycznie kilka salonów przyjmuje w rozliczeniu. Widać po ich ofertach. Piotr W dłuższej perspektywie pewnie tak ale nie teraz i nie przez najbliższy rok...sprzedaż audio aktualnie plraktycznie zamarła co widać na popularnych portalach. Ludzie obniżają ceny po 20-30%-40% i dalej sprzęt się nie sprzedaje. Wyjątkiem są oczywiście perełki. białe kruki to się zawsze sprzeda. Edytowano 29 września 2022 przez elektron6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 29 września 2022 Udostępnij Napisano 29 września 2022 4 godziny temu, stach_s napisał: Audio Styl Katowice Tak, ale nie wszystkie marki chcą brać. Sam się o tym przekonałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 września 2022 Udostępnij Napisano 29 września 2022 Wszystko zależy co chciałbyś zostawić w rozliczeniu. U nas także jest taka możliwość. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 września 2022 Udostępnij Napisano 30 września 2022 A co masz w rozliczeniu? 22 godziny temu, elektron6 napisał: W dłuższej perspektywie pewnie tak ale nie teraz i nie przez najbliższy rok...sprzedaż audio aktualnie plraktycznie zamarła co widać na popularnych portalach. Ludzie obniżają ceny po 20-30%-40% i dalej sprzęt się nie sprzedaje. Wyjątkiem są oczywiście perełki. białe kruki to się zawsze sprzeda. Czy ja wiem. tu na forum jak ludzie wklejają linki to ceny aż mnie mrozi. A takie produkty popularne i entry level. Co masz? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 30 września 2022 Udostępnij Napisano 30 września 2022 No tak wkleić można wszystko ale czy sprzeda to już jest inna historia. Cena z ogłuszenia a cena po dogadaniu się zawsze będzie raczej inna - szczególnie w obecnych czasach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 września 2022 Udostępnij Napisano 30 września 2022 Jeżeli jest to rzeczywiście coś świeżego, to może być tak, że sprzedasz go lepiej niż w rozliczeniu, tym bardziej, że teraz ceny większości urządzeń poszły mocno w górę, ale jak się oczywiście nie chcesz bawić samemu w takie rzeczy, to jak najbardziej jest to zrozumiałe. Jak jest to Yamaha, to na pewno możesz śmiało wystawiać i pójdzie szybko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba751 Napisano 30 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 września 2022 5 godzin temu, Piotr Sonido napisał: A co masz w rozliczeniu? Czy ja wiem. tu na forum jak ludzie wklejają linki to ceny aż mnie mrozi. A takie produkty popularne i entry level. Co masz? Piotr Yamaha a-s501 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 października 2022 Udostępnij Napisano 3 października 2022 No to widzisz Jej cena ostatnio poszła do góry. To warto samemu o to zadbać. Moj kolega sprzedał dwu letnią RN 803 drożej niż ją kupił. Ja bym w życiu nie dał. No ale.... Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba751 Napisano 3 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 października 2022 To za taką yamaha ile można wołać Jest jeszcze na gwarancji do mają 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 4 października 2022 Udostępnij Napisano 4 października 2022 Za 803? A wołaj sporo, desperatów nie brakuje. Będziesz schodził z ceny. Co Ci szkodzi. Chyba że zalezy Ci na czasie? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 października 2022 Udostępnij Napisano 4 października 2022 No to Yamaha A-S501 zdecydowanie lepiej wyjdzie sprzedać samemu. Obecnie kosztuje 2699 zł w detalu, a Ty masz jeszcze gwarancję, więc to bardzo duży plus. Wszystko zależy jeszcze od stanu urządzenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 października 2022 Udostępnij Napisano 5 października 2022 https://www.olx.pl/d/elektronika/sprzet-audio/q-Yamaha-A-S501/ 1500-1800 zł Ale jest i oferta powyzej 2000 zł. Wariactwo! Sprzedaj sam Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 października 2022 Udostępnij Napisano 5 października 2022 Sprzedając samemu wyjdziesz na tym po prostu lepiej. Zawsze polecam spróbować wystawić wzmacniacz i zobaczyć jakie będzie zainteresowanie. Jeśli się nie sprzeda to można rozważyć rozliczenie w salonie. Unikaj znanego portalu, bo tam zje Cię prowizja. Wystaw na OLX i ewentualnie na forum Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 października 2022 Udostępnij Napisano 5 października 2022 Sądzę, że od 1800 zł spokojnie można zacząć, bo jednak masz argumenty ku temu, żeby sobie za niego tyle powiedzieć, bo pewnie i tak każdy będzie pytał o rabat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luka Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 Dnia 29.09.2022 o 14:20, Q21 napisał: Wszystko zależy co chciałbyś zostawić w rozliczeniu. U nas także jest taka możliwość. Wzmacniacz Cambridge Audio CXA81 oraz kolumny srodkowej serii od Monitor Audio SILVER 200 6g .. stan perfekcyjny więcej szczegółów w dalszej korespondencji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts