Patryk 1810 Napisano 10 października 2022 Udostępnij Napisano 10 października 2022 Witajcie. Jestem posiadaczem tego suba. Z opisu córki wynika, że nagle zamilkł i nie wiem co tam się działo. Włącza się ale cisza z głośnika. Gdzie szukać przyczyny? Ktoś naprawia? Pomożecie mi to ogarnąć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 października 2022 Udostępnij Napisano 12 października 2022 No to ciężko z tego opisu cokolwiek wywnioskować. Musiałbyś napisać coś więcej, czy przy sygnale testowym słychać go, czy też nie, czy po dotknięciu samego przewodu cinch (wpiętego do subwoofera) słychać charakterystyczne "pyknięcie", czy nie, czy stało się to w jakiejś konkretnej sytuacji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 13 października 2022 Udostępnij Napisano 13 października 2022 (edytowany) Został usunięty nie ten temat 🤔 Jak napisałem Nie pisz teraz w każdym poście o tym subie. Masz swój temat skup się na nim. Za mało informacji. "Mleko się wylało" co mam zrobić? Odpisz w swoim wątku! Dnia 10.10.2022 o 16:23, Patryk 1810 napisał: Zasilanoe dochodzi Skąd wiesz? Dnia 10.10.2022 o 16:23, Patryk 1810 napisał: ale cisza z glosnikow Z głośników czy głośnika? Odpisz tylko w tym wątku! Piotr Edytowano 13 października 2022 przez RoRo Poprawienie czytelności wpisu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 13 października 2022 Udostępnij Napisano 13 października 2022 Dnia 10.10.2022 o 16:28, Patryk 1810 napisał: Z opisu córki wynika, że nagle zamilkł i nie wiem co tam się działo. Włącza się ale cisza z głośnika. Gdzie szukać przyczyny? Ktoś naprawia? Pomożecie mi to ogarnąć? Patryk1810 Koledzy prosili o dokładniejsze informacje - a Ty nic... Jeśli chcesz pomocy, to proszę napisz porządnie co i jak. Postaraj się bardziej, bo nie da się odpowiedzieć na to pytanie skoro nic nie wiadomo (poza modelem subwoofera) To coś w stylu próby odpowiedzi na pytanie: nie mogę uruchomić samochodu, co mam robić? 😏 Pozdrawiam PS. Usunięte zostały Twoje zdublowane wątki i wpisy dotyczące tego problemu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 13 października 2022 Udostępnij Napisano 13 października 2022 @Patryk 1810 sprawdź czy kable są wpięte. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 13 października 2022 Udostępnij Napisano 13 października 2022 Jako były właściciel takiego suba polecam go wymienić na coś co faktycznie będzie subem. W środku elektronika woła o pomstę do nieba. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 3 posty i jakże wszystkie na miejscu Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts