Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 06:59 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 06:59 Dnia 14.12.2024 o 19:49, bora902 napisał: juz slysze tu roznice : Mowisz poważnie? Nie byłem w stanie obejrzec tego video. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano Poniedziałek o 09:28 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:28 Panowie, to wątek z okazjami. Wrzucajcie też okazje a dłuższe dyskusje zabierajmy do innych tematów Transport od Audiolab: https://amzn.eu/d/ammtjQm 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Poniedziałek o 10:00 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:00 Dnia 14.12.2024 o 09:50, bora902 napisał: dotykal juz ktos tego CD rencami ? https://www.salonydenon.pl/15555-131584-denon-dcd-3000ne-odtwarzacz-super-audio-cd.html#/11-kolor-czarny U nas już powinien być Ale okazji pobawić się nim jeszcze nie miałem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Wtorek o 16:56 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:56 https://www.tophifi.pl/stereo/wzmacniacze-zintegrowane/rotel-a11-tribute.html W dalszym ciągu bardzo fajna oferta na Rotel-a A11 Tribute 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano wczoraj o 07:12 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 07:12 (edytowany) Dzisiaj taka bomba na ibood.pl , R200 za 1199 to aż mi szkodaże je mam bo bym znowu kupił ;/ 2600 za R600 to kradzież już https://www.ibood.com/pl/s-pl/f/polk-lautsprecher/36906 Edytowano wczoraj o 07:16 przez Tomasz S. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej H Napisano wczoraj o 14:05 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:05 6 godzin temu, Tomasz S. napisał: Dzisiaj taka bomba na ibood.pl , R200 za 1199 to aż mi szkodaże je mam bo bym znowu kupił ;/ 2600 za R600 to kradzież już https://www.ibood.com/pl/s-pl/f/polk-lautsprecher/36906 Możesz wziąść na handel 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano wczoraj o 14:58 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 14:58 50 minut temu, Maciej H napisał: Możesz wziąść na handel 😉 żaden ze mnie handlarz. Lepiej niech skorzysta ktoś kogo interesują te kolumny R600 rozeszły się bardzo szybko ( co mnie nie dziwi ) R500 trochę później. Trochę dziwniej ,że R100 i R200 jeszcze są w tej cenie. Obecnie nie mam już miejsca / systemów ale i tak kuszą. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maykel Napisano wczoraj o 15:39 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:39 Wysyłają do Polski? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano wczoraj o 16:00 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 16:00 20 minut temu, Maykel napisał: Wysyłają do Polski? Tak, to iBOOD.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano wczoraj o 16:02 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:02 22 minuty temu, Maykel napisał: Wysyłają do Polski? 45 zł wysyłka w przypadku R200. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maykel Napisano wczoraj o 16:06 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:06 Dzięki nie zauważyłem 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano wczoraj o 16:23 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:23 To chyba faktycznie właściciel Bowersa, Polka itd. spektakularnie splajtował. Jak zobaczycie na iBOOD za tysiaka Bowersa 607s3 to dajcie cynk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano wczoraj o 17:05 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:05 Za parę? Po tyle to nawet używek za rok czy dwa nie będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano wczoraj o 17:12 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:12 A u Polk ile było ? Tyle samo co u Bowersa. A jest za parę 1200zł. Jedno i drugie w Chinach klepane, pewnie z jednej taśmy lecą. Tylko znaczek inny. Warto obserwować. Przecież to wszystko ma taki sam narzut. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano wczoraj o 18:12 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:12 Ok, spróbujmy. Hej @Top Hi-Fi & Video Design zrobicie 607 S3 za 1200zł? Za parę 😀 Po kosztach, nie będzie premii świątecznej ale kurła, w końcu @kaczadupa będzie miał porządne kolumny. 2 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano wczoraj o 18:50 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:50 Nie pisałem o Topie ale rozumiem, że to bez znaczenia. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano wczoraj o 19:46 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:46 Nie no jasne, że ma znacznie tylko teraz trochę zgłupiałem. Zastanawiam się, który salon poza Topami i rtvmax może sprzedać te kolumny za 1200 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano wczoraj o 21:07 Udostępnij Napisano wczoraj o 21:07 2 godziny temu, soberowy napisał: Ok, spróbujmy. Hej @Top Hi-Fi & Video Design zrobicie 607 S3 za 1200zł? Za parę 😀 Po kosztach, nie będzie premii świątecznej ale kurła, w końcu @kaczadupa będzie miał porządne kolumny. A jaki zysk my będziemy z tego mieć? Wieczną reklamę na forum ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 23 godziny temu, Tomasz S. napisał: Dzisiaj taka bomba na ibood.pl , R200 za 1199 to aż mi szkodaże je mam bo bym znowu kupił ;/ 2600 za R600 to kradzież już https://www.ibood.com/pl/s-pl/f/polk-lautsprecher/36906 Nie do wiary! Gdzie w tym jest Polski dystrybutor !! To mi teraz nasuwa myśl że może jednak w tym koncernie jest coś nie tak. Może wyprzedają brandy? Sam bym kupił kilka rzeczy z listy. 11 godzin temu, soberowy napisał: Nie no jasne, że ma znacznie tylko teraz trochę zgłupiałem. Zastanawiam się, który salon poza Topami i rtvmax może sprzedać te kolumny za 1200 zł. Niemieckie. albo UK'owe. Trzeba będzie obserowwac tamten rynek. Jesli coś gruchnie to do nas dotrze to z duzym opoźnieniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu Wydaje mi się,że Polk bedzie miał nową serię Reserve, bo wcześniej nie widziałem tak dobrych promocji a obecna już jest chwilę na rynku. Tak czy owak, kto chciał to skorzystał bo przynajmniej z Ibood sprzedały się wszystkie oprócz centralnych czy atmosów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek. Ch Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu z Francji mozna bylo kupic r500 za 2000 PLN + 800 wysylka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu 15 minut temu, radek. Ch napisał: z Francji mozna bylo kupic r500 za 2000 PLN + 800 wysylka To dalej drożej, dodatkowo tutaj masz normalną gwarancję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bora902 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 15 godzin temu, kaczadupa napisał: Jak zobaczycie na iBOOD za tysiaka Bowersa 607s3 to dajcie cynk. tu najbardziej realna cena to 500 EURO za 2 szt plus 30 EURO przesylka do PL moze w styczniu lub pod koniec lutego... teraz trzeba placic tyle czyli 597€: https://www.audioforum-berlin.de/regallautsprecher/3858-36411-kompaktlautsprecher-bowers-wilkins-607-s3.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek. Ch Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu to bardzo dobra cena za bowersy ja kupilem do marantza jestem mega zadowolony z nich Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 6 godzin temu, radek. Ch napisał: to bardzo dobra cena za bowersy ja kupilem do marantza jestem mega zadowolony z nich 600€ za 607s3? To u nas kosztują aktualnie 2398 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts