Top Hi-Fi & Video Design Napisano wczoraj o 22:39 Napisano wczoraj o 22:39 Nad C658 streamer. Naprawdę tanio! 4999 pln https://www.tophifi.pl/stereo/przetworniki-c-a/nad-c658.html 1 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu No on w tej cenie jest od dłuższego czasu....a przynajmniej od czasu gdy się nim zainteresowałem. Ale cały czas nie wiem, czy warto tyle za niego dać, bo jednak ma już prawie 7 lat, a w przypadku streamerów to jednak "całe wieki". Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Daj spokój, to nie iPhone, ze Ci za rok pracę baterii skrócą?😁 Albo zerknij na CXN od Cambridge. Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 35 minut temu, Artur Brol napisał: Daj spokój, to nie iPhone, ze Ci za rok pracę baterii skrócą?😁 Pracy baterii nie skrócą, ale sprzęt przestaje się z czasem aktualizować, jak np. mój obecny streamer i wtedy trzeba szukać czegoś nowego. Tak jak ja szukam teraz. 37 minut temu, Artur Brol napisał: Albo zerknij na CXN od Cambridge. No zerknąłem i nadal zerkam. I nie ukrywam, że to drugi streamer, po NADzie, którego zakup rozważam. Ale w tym przypadku muszę czekać do marca, bo wtedy pojawi się odpowiednia dla mnie wersja kolorystyczna. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu No i fajnie. Cambridge to dobra firma. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, terracan1929 napisał: ale sprzęt przestaje się z czasem aktualizować, jak np. mój obecny streamer i wtedy trzeba szukać czegoś nowego. I dlatego mam oddzielny DAC, aby się po takiej zmianie nie bujać z brzmieniem. Odpisz, cytując
Recommended Posts