Top Hi-Fi & Video Design Napisano Środa o 22:39 Napisano Środa o 22:39 Nad C658 streamer. Naprawdę tanio! 4999 pln https://www.tophifi.pl/stereo/przetworniki-c-a/nad-c658.html 2 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano wczoraj o 18:32 Napisano wczoraj o 18:32 No on w tej cenie jest od dłuższego czasu....a przynajmniej od czasu gdy się nim zainteresowałem. Ale cały czas nie wiem, czy warto tyle za niego dać, bo jednak ma już prawie 7 lat, a w przypadku streamerów to jednak "całe wieki". 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 19:11 Napisano wczoraj o 19:11 Daj spokój, to nie iPhone, ze Ci za rok pracę baterii skrócą?😁 Albo zerknij na CXN od Cambridge. 2 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano wczoraj o 19:51 Napisano wczoraj o 19:51 35 minut temu, Artur Brol napisał: Daj spokój, to nie iPhone, ze Ci za rok pracę baterii skrócą?😁 Pracy baterii nie skrócą, ale sprzęt przestaje się z czasem aktualizować, jak np. mój obecny streamer i wtedy trzeba szukać czegoś nowego. Tak jak ja szukam teraz. 37 minut temu, Artur Brol napisał: Albo zerknij na CXN od Cambridge. No zerknąłem i nadal zerkam. I nie ukrywam, że to drugi streamer, po NADzie, którego zakup rozważam. Ale w tym przypadku muszę czekać do marca, bo wtedy pojawi się odpowiednia dla mnie wersja kolorystyczna. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 20:05 Napisano wczoraj o 20:05 No i fajnie. Cambridge to dobra firma. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 2 godziny temu, terracan1929 napisał: ale sprzęt przestaje się z czasem aktualizować, jak np. mój obecny streamer i wtedy trzeba szukać czegoś nowego. I dlatego mam oddzielny DAC, aby się po takiej zmianie nie bujać z brzmieniem. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 11 godzin temu, terracan1929 napisał: No on w tej cenie jest od dłuższego czasu....a przynajmniej od czasu gdy się nim zainteresowałem. Ale cały czas nie wiem, czy warto tyle za niego dać, bo jednak ma już prawie 7 lat, a w przypadku streamerów to jednak "całe wieki". Mam tak samo. On wchodził w niższej cenie i stopniowo drożał. Teraz na promce jest w "początkowej" cenie 10 godzin temu, terracan1929 napisał: No zerknąłem i nadal zerkam. I nie ukrywam, że to drugi streamer, po NADzie, którego zakup rozważam. Ale w tym przypadku muszę czekać do marca, bo wtedy pojawi się odpowiednia dla mnie wersja kolorystyczna. odkąd to napisałeś też czekam. Eversolo jednak nie spisał się. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowany) Ruszyły promocje BF. Dostałem maila z promocjami na HiFiGo, nie sprawdzałem co tam w innych sprzętach, ale w zeszłym roku to były spore obniżki nawet o 1000zł przy droższych sprzętach.Warto przejrzeć całą ofertę. https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=9416dc4840&view=lg&permmsgid=msg-f:1849376338200544564 Tak na szybko co patrzyłem to nie które Gustardy są dostępne taniej o ponad 500zł, w tym X30 czy R26. Toppingi D90III Discret lub Centaurus R2R są tańsze o prawie 550zł, kosztują teraz 3112,07zł, to już cena z wysyłką, cła się nie płaci. Edytowano 10 godzin temu przez Tomasz Kluczynski Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 17 godzin temu, terracan1929 napisał: No on w tej cenie jest od dłuższego czasu....a przynajmniej od czasu gdy się nim zainteresowałem. Ale cały czas nie wiem, czy warto tyle za niego dać, bo jednak ma już prawie 7 lat, a w przypadku streamerów to jednak "całe wieki". Od kilku miesięcy był za 5799 lub 5999 zł. Teraz, jest najniższa w historii (4999) Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 12 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Eversolo jednak nie spisał się. A możesz napisać coś więcej? Bo jednak sprzedażowo zrobił furorę, kilku kolegów z forum też dało się skusić, a ja nie brałem go pod uwagę ze względu na to, że to chinol (staram się nie kupować chińskich produktów) Wiem, że rozważany przeze mnie Cambridge też jest w Chinach produkowany (niestety), ale to jednak "tylko" produkcja w Chinach brytyjskiej marki. No i nie mając wyboru może będę musiał go kupić. Także proszę o kilka słów dlaczego popularny chinol Eversolo jednak nie. Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu 7 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Teraz, jest najniższa w historii (4999) Nie neguję może i jest najniższa w historii, ale taki stan utrzymuje się od kilku miesięcy, a poza tym jak wspomniałem streamer ma już 7 lat i zapewne za niezbyt długi czas jego produkcji nadejdzie kres. Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 11 minut temu Napisano 11 minut temu Dnia 20.11.2025 o 20:51, terracan1929 napisał: No zerknąłem i nadal zerkam. I nie ukrywam, że to drugi streamer, po NADzie, którego zakup rozważam. Ale w tym przypadku muszę czekać do marca, bo wtedy pojawi się odpowiednia dla mnie wersja kolorystyczna. Czyli jaki to kolor, który będzie dostępny od marca? Odpisz, cytując
Recommended Posts