terracan1929 Napisano wczoraj o 19:02 Napisano wczoraj o 19:02 4 minuty temu, cymes napisał: Chyba że wyjdą Optikore. A temat nazewnictwa to w ogóle ciekawostka. Opticony zmieniły się na Opticony MK2. Po Bożemu Za jakiś czas pojawiły się flagowe Kore, za nimi Epicony ewaluowały na Epikore, a Rucicony na Rubikore. Myślałem, że trend się utrzyma, a tu jakies Soniki wyjrzały zza węgła.. Może wyższe serie będą - kore, a cała reszta no kore Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 14 godzin temu, terracan1929 napisał: Wg Idealo, ceno nowej serii będą trochę niższe niż Opticonów. Ciekawe jak będą pozycjonować modele i ceny, bo robi się gęsto. I cenowo i modelowo. https://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/2021.html?q=dali sonik&qd=dali sonik podobno to ma zastąpić serię Oberon, jest o tym rozmowa w innym temacie. To temat o okazjach. Tu, jeszcze, jej nie ma 14 godzin temu, cymes napisał: Wydaje mnie się że Sonik zastąpi Oberon i Opticon. że dwie na raz? Hmmmm Ja tam obstawiam, że na razie jednak zostaną. Odpisz, cytując
cymes Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Piotr Sonido napisał: że dwie na raz? Hmmmm Ja tam obstawiam, że na razie jednak zostaną. Opiconon chyba słabo idzie, mk2 też raczej nie pomogło. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Napisali, ze ma zastapic Oberon. Nic o innych seriach nie wspomniano w artykule. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 41 minut temu, cymes napisał: Opiconon chyba słabo idzie, mk2 też raczej nie pomogło. skąd takie wnioski? Pytam serio. Faktycznie jakby Ikon był bardziej popularny, ale może to jedynie złudne. Tam też były 1ki i MKII i potem dopiero doczekały się nowej odsłony. To ważny segment dla tego producenta. Dla wszystkich. Tak przypuszczam z obserwacji. Odpisz, cytując
cymes Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Rozbieżne opinie o Opticon a i częste obniżki cen, Oberony tanie i chwalonego. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu W przypadku Opticonów, od pewnego momentu, Dali odleciało z ich cenami. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 7 godzin temu, cymes napisał: Opiconon chyba słabo idzie, mk2 też raczej nie pomogło. Obecnie fajnie się sprzedają. Nie jest to jednak szczególnie popularna sygnatura dźwiękowa, nie każdemu też pasują designem. 1 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu https://www.tophifi.pl/oferty-specjalne/outlet/isotek-evo3-optimum-c15-outlet.html Isotek Optimum EVO3 C15 za 3299 zl. Tanio i kusząco Dostępność: Tophifi Częstochowa Odpisz, cytując
Recommended Posts