Q21 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 16 godzin temu, terracan1929 napisał: Nie czerwone, a brązowe i wyglądają świetnie Personalnie się w pełni zgadzam Wyglądowo bardzo mi pasują. 16 godzin temu, terracan1929 napisał: Dawno nic nie zmieniałem, czarnego Cambridge audio cxn100 nadal nie ma i już mnie powoli nosi Wiecie może coś na temat daty? Na ten moment nic 16 godzin temu, terracan1929 napisał: Czy warto przesiąść się z Opticon 6 MK2 na Rubikore 6? Granie będzie lepsze? Inne? Inne lepsze ? Moim zdaniem będzie lepiej. Bardziej napowietrzone granie, szybsze, bez utraty przyjemnej sygnatury dźwiękowej. Góra jest dokładniejsza, ale nie powinna być ostra, nawet z Yamahą Odpisz, cytując
Wolf13 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 30.12.2025 o 22:19, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Wystarczyło, że z jakiegoś powodu była taka przez 5 minut i wtedy według prawa trzeba tak "zaraportować" . Jak będziesz chciał kupić za 2199 zł to z pewnością Ci za tyle sprzedamy! (wersję z outletu) Znów próba obrony czegoś, czego nie da się obronić a twierdzenia powyżej kwalifikują się niestety do grupy "albo ktoś jest idiotą albo tego do którego je kieruje uważa za idiotę". Jawne polowanie na jeleni. A za "wspaniałomyślną ofertę" dziękuję, gdyż nawet na Amazonie jest taniej i to z darmową wysyłką. O dziwo nie piszą, że najwyższa cena w ciągu ostatnich 30 dni była dwa razy wyższa. Ciekawe czemu? Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 minuty temu Napisano 2 minuty temu 6 godzin temu, terracan1929 napisał: Co do załączonej fotki 😀 to tak, swego czasu myślałem o Tannoyach / Fyne Audio tego typu, ale niestety takie kolumbryny w moim salonie i jego układzie ( kominek, okno) się nie mieszczą. Stara zasada głosi, że jak się popieści, to się zmieści 😉 A Kensington wcale takie duże nie są. Moim zdaniem, bardzo zgrabne kolumny. Odpisz, cytując
Recommended Posts