Q21 Napisano 2 stycznia Napisano 2 stycznia 16 godzin temu, terracan1929 napisał: Nie czerwone, a brązowe i wyglądają świetnie Personalnie się w pełni zgadzam Wyglądowo bardzo mi pasują. 16 godzin temu, terracan1929 napisał: Dawno nic nie zmieniałem, czarnego Cambridge audio cxn100 nadal nie ma i już mnie powoli nosi Wiecie może coś na temat daty? Na ten moment nic 16 godzin temu, terracan1929 napisał: Czy warto przesiąść się z Opticon 6 MK2 na Rubikore 6? Granie będzie lepsze? Inne? Inne lepsze ? Moim zdaniem będzie lepiej. Bardziej napowietrzone granie, szybsze, bez utraty przyjemnej sygnatury dźwiękowej. Góra jest dokładniejsza, ale nie powinna być ostra, nawet z Yamahą Odpisz, cytując
Wolf13 Napisano 2 stycznia Napisano 2 stycznia Dnia 30.12.2025 o 22:19, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Wystarczyło, że z jakiegoś powodu była taka przez 5 minut i wtedy według prawa trzeba tak "zaraportować" . Jak będziesz chciał kupić za 2199 zł to z pewnością Ci za tyle sprzedamy! (wersję z outletu) Znów próba obrony czegoś, czego nie da się obronić a twierdzenia powyżej kwalifikują się niestety do grupy "albo ktoś jest idiotą albo tego do którego je kieruje uważa za idiotę". Jawne polowanie na jeleni. A za "wspaniałomyślną ofertę" dziękuję, gdyż nawet na Amazonie jest taniej i to z darmową wysyłką. O dziwo nie piszą, że najwyższa cena w ciągu ostatnich 30 dni była dwa razy wyższa. Ciekawe czemu? Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 stycznia Napisano 2 stycznia 6 godzin temu, terracan1929 napisał: Co do załączonej fotki 😀 to tak, swego czasu myślałem o Tannoyach / Fyne Audio tego typu, ale niestety takie kolumbryny w moim salonie i jego układzie ( kominek, okno) się nie mieszczą. Stara zasada głosi, że jak się popieści, to się zmieści 😉 A Kensington wcale takie duże nie są. Moim zdaniem, bardzo zgrabne kolumny. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 3 stycznia Napisano 3 stycznia Dnia 30.12.2025 o 22:19, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Wystarczyło, że z jakiegoś powodu była taka przez 5 minut i wtedy według prawa trzeba tak "zaraportować" . Jak będziesz chciał kupić za 2199 zł to z pewnością Ci za tyle sprzedamy! (wersję z outletu) Chodzi o najniższą. Nawet jeśli przez 5 minut była wyższa to obowiązek jest podać najniższa. Dziwnie to wygląda faktycznie. Zgłoście to. Bo szkoda mieć z tego powodu problemy. Serio. Nawet jeśli to jakiś błąd chwilowy. 20 godzin temu, pairtick napisał: Stara zasada głosi, że jak się popieści, to się zmieści 😉 A Kensington wcale takie duże nie są. Moim zdaniem, bardzo zgrabne kolumny. Ale jesteś fanem Tannoya Dobrze, że sa jeszcze z nami. Też kiedyś byłem olbrzymim Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 3 stycznia Napisano 3 stycznia Gdyby nie strony obcojęzyczne to w zasadzie temat byłby do zamknięcia tak nas „rozpieszczały” polskie salony audio okazjami w zeszłym roku 🤓 2 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 3 stycznia Napisano 3 stycznia Dnia 2.01.2026 o 15:37, pairtick napisał: A Kensington wcale takie duże nie są. Moim zdaniem, bardzo zgrabne kolumny. A o tych modelach masz coś do powiedzenia ? Mniejsze, tańsze.... STIRLING GR i TURNBERRY GR Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 stycznia Napisano 3 stycznia 20 minut temu, terracan1929 napisał: A o tych modelach masz coś do powiedzenia ? Mniejsze, tańsze.... STIRLING GR i TURNBERRY GR 1. Ferryt zamiast Alnico. 2. Tulip zamiast Pepper Pot. 3. Mniejsza średnica wysokotonowego. 4. Mniej możliwości regulacji wysokich. Tannoy_Prestige GR Brochure.pdf manual_tannoy_kengsinton_espanol.pdf Odpisz, cytując
bulbulator1 Napisano Czwartek o 17:59 Napisano Czwartek o 17:59 Dnia 28.12.2025 o 12:11, cymes napisał: Niepoprawny optymista Myślę że trzeba klocka dołożyć do ceny wyjściowej. Audiopolis wrzucił ceny na stronę www. Sonik 3 ,- 3200zł / para Sonik 5 ,- 4200zł Sonik 7 ,- 6600zł Sonik 9 ,- 10400zł 4 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Czwartek o 21:13 Napisano Czwartek o 21:13 W mega cenie... 69 zł sztuka, głośnik BT od AudioPro. Brać póki jeszcze jest na magazynach https://www.tophifi.pl/oferty-specjalne/outlet/audio-pro-p5-outlet-2.html Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu (edytowany) Dnia 8.01.2026 o 18:59, bulbulator1 napisał: Audiopolis wrzucił ceny na stronę www. Sonik 3 ,- 3200zł / para Sonik 5 ,- 4200zł Sonik 7 ,- 6600zł Sonik 9 ,- 10400zł https://www.salonydenon.pl/20338-dali-sonik-5-kolumny-podlogowe-hi-fi.html Tu nieco drożej 5tki. No to jest wzrost cenowy. O to się bałem 5 odpowiednik 5 4400. 7ki to już wzrost duży ceny bo hybrydowy wysoko tonowy. To już bliska cena Opticon 6. Czy oni sobie nie zrobili kuku czasem tutaj. Eliminując ważny segment budżetowy. Nie wiem. Edytowano 22 godziny temu przez Piotr Sonido 1 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu https://www.tophifi.pl/oferty-specjalne/outlet/elac-debut-2-0-f5-2-czarny-outlet.html Elac Debut 2.0 F5.2 Czyścimy stany. Cena za parę 1500 zł. Dostępność: Tophifi Kraków 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts