Tomasz Kluczynski Napisano Niedziela o 18:36 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:36 Świetna cena na czarne Elac Vela BS 407 pierwszej generacji. https://www.amazon.de/dp/B07NZZCJWR/?smid=AXKYEO2EE4B65&tag=idealode-prwe1-21&linkCode=asn&creative=6742&camp=1638&creativeASIN=B07NZZCJWR&ascsubtag=2024-12-01_9edafad64bf227a0b3a7d60a2839ab1c642c95f92d9269e099ff5249808463c2&th=1&psc=1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert eN Napisano Niedziela o 19:17 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:17 tylko 1 sztuka? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 06:45 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 06:45 Tak tez to widziałem już wcześniej ale faktycznie mają jedną sztuke. Widocznie druga uległa awarii transportowej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maunio Napisano Poniedziałek o 13:28 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:28 23 godziny temu, kaczadupa napisał: Przeskoczyłem z 50 na 55 cali a i tak widzę dużą różnicę pod względem wielkości. Nie trzeba większego, ten wydaje się ogromniasty. Oglądam z bliska, odległość to ok. 2,8m - 3m. Twoja odległość od telewizora nie jest przesadnie mała. Ja mam jakieś 2,5m przy przekątnej 75". Odległość nie jest duża, bo to nie jest salon. Odwiedzający mnie mówili że ekran jest zbyt blisko, ale zapewniam cię tak mogą mówić tylko ci którzy praktycznie tego nie doświadczyli. Efekt wielkości obrazu można przyrównać do twoich uwag odnośnie jakości obrazu. Kiedyś owszem była zalecana większa odległość od TV, ale było to związane z mniejszymi rozdzielczościami ekranów. 1 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Poniedziałek o 17:07 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:07 O jakich rozdzielczościach mówisz? HD ready 720 czy mniejsze 576sd np? Najlepsze jest to ze sporo programów nie jest nawet w full HD a gdzie tu 4K. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nietoperz420 Napisano Poniedziałek o 17:19 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:19 Dnia 1.12.2024 o 14:40, kaczadupa napisał: Przeskoczyłem z 50 na 55 cali a i tak widzę dużą różnicę pod względem wielkości. Nie trzeba większego, ten wydaje się ogromniasty. Oglądam z bliska, odległość to ok. 2,8m - 3m. Ale obraz Panowie, szok na tle starego Leda Sony (on nawet 4K nie posiadał). z tym sie akurat nie zgodze ja przy 3m mam 120cali (projektor) i uważam ze na takiej odległości to nawet 140cali moze byc tez posiadam oleda Lg c3 77 cali i serio 77 cali na dzisiejsze czasy to powinien byc standard moim zdaniem ... Podkreślam MOIM ZDANIEM 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano Poniedziałek o 17:47 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:47 Ja rozumiem, że koledzy piszący powyżej zajmują zawsze w kinie miejsca w pierwszym rzędzie 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maunio Napisano Poniedziałek o 17:51 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:51 No może nie pierwszy rząd, ale na pewno nie z samego tyłu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nietoperz420 Napisano Poniedziałek o 18:17 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:17 27 minut temu, stach_s napisał: Ja rozumiem, że koledzy piszący powyżej zajmują zawsze w kinie miejsca w pierwszym rzędzie nie ale akurat wielkosc obrazu robi najwiekszy efekt "wow" jak sie oglada filmy czy seriale i majac oleda i projektor to i tak wole ogladac na tym projekorze na ktorym nie ma takich czerni itp. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maunio Napisano Poniedziałek o 18:30 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:30 1 godzinę temu, Dedal napisał: O jakich rozdzielczościach mówisz? HD ready 720 czy mniejsze 576sd np? Najlepsze jest to ze sporo programów nie jest nawet w full HD a gdzie tu 4K Tak właśnie, na początku sygnał DVB-T nadawany był jako SD 576i. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano Poniedziałek o 19:13 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:13 https://trptk.com/product-category/cds-sacds/?filter_artist=maya-fridman&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR37kF6FSqNH5rSWyZxr5MxKXIK-THw7NfMjY2xGNzPx80G_SeR_tUSqvio_aem_5etGFAfQajPhYnE1JKc_HA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Poniedziałek o 20:20 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:20 1 godzinę temu, Maunio napisał: Tak właśnie, na początku sygnał DVB-T nadawany był jako SD 576i. I w ogólnym użyciu byly wtedy tv 65 i 77 cali ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 06:27 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:27 Panowie ale nie ten temat! Załóżcie osobny. do tej pory juz 49 stron szło ładnie. niech tak zostanie. 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano wczoraj o 07:52 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 07:52 Holenderski sklep, który ma wysyłkę gratis w UE, ma jednocześnie Bluesound Nano na promce. Wychodzi 1179,14 po obecnym kursie. https://iear.nl/product/bluesound-node-nano/ 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek. Ch Napisano wczoraj o 08:03 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:03 Dnia 29.11.2024 o 18:24, Maunio napisał: O ile dobrze doczytałem ceny te dotyczą odbioru osobistego (Holandia). Przy wysyłce do Polski trzeba doliczyć 250 Euro. ja tam kupowalem wysylka 20 EUR Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano wczoraj o 08:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:09 16 minut temu, Tomasz S. napisał: Holenderski sklep Działa, zaufany adres, żaden fake. Brać i się cieszyć👌 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 22 godziny temu, Tomasz S. napisał: Holenderski sklep, który ma wysyłkę gratis w UE, ma jednocześnie Bluesound Nano na promce. Wychodzi 1179,14 po obecnym kursie. https://iear.nl/product/bluesound-node-nano/ Bardzo fajna opcja! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts