ADAM7 Napisano 12 marca 2023 Udostępnij Napisano 12 marca 2023 Ja pitole to nawet na forum audio prężenie klaty i porównywanie kochones? Pamiętajcie że zawsze znajdzie się większą ryba. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 12 marca 2023 Udostępnij Napisano 12 marca 2023 Cojones mówisz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 12 marca 2023 Udostępnij Napisano 12 marca 2023 (edytowany) Coś dla naszego autora wątku wrzuciło właśnie top hifi I jeszcze taki: Natomist ja nadal poszedłbym w aktywne + zewnętrzny streamer Edytowano 12 marca 2023 przez mateolo2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 12 marca 2023 Udostępnij Napisano 12 marca 2023 (edytowany) A ja proponuję sprawdzić Bowersy 607 S2 AE plus wzmacniacz w typie SMSL SA300 (całość poniżej 4000 zł). Miałem już u siebie kolumny za 12 000 zł, a mimo tego słuchając sobie tych Bowersów wcale nie czuję się pokrzywdzony. Słuchałem ich też ustawionych na szafce blisko ściany i nawet wtedy dają sobie nieźle radę. Edytowano 12 marca 2023 przez Kraft 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 12 marca 2023 Udostępnij Napisano 12 marca 2023 (edytowany) 8 godzin temu, kiki2010 napisał: Zjedź Snikersa. Przypadkiem to nie jesteś tym sławnym Jackiem z Poznania z ul. Lubowskiej?🤔 Nie jadam snickersów. Nie muszę, ale brokat by się tu komuś przydal do błyszczenia. Nie, nie jestem tym Jackiem, nie wiem o kogo chodzi, nawet nie wiem gdzie jest Lubowska 😁 35 minut temu, mateolo2 napisał: I jeszcze taki: Hmmmm... A jednak ? 😉 25 minut temu, Kraft napisał: ja proponuję sprawdzić Bowersy 607 S2 AE plus wzmacniacz w typie SMSL SA300 (całość poniżej 4000 zł). Jarek, a słuchałeś ich razem Bowersy 607 z SMSL SA300? Edytowano 12 marca 2023 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 12 marca 2023 Udostępnij Napisano 12 marca 2023 16 minut temu, DiBatonio napisał: Nie jadam snickersów. Nie muszę, ale brokat by się tu komuś przydal do błyszczenia. Nie, nie jestem tym Jackiem, nie wiem o kogo chodzi, nawet nie wiem gdzie jest Lubowska 😁 Hmmmm... A jednak ? 😉 Opcji jak widać pomimo tego budżetu jest sporo. Można pójść zgodnie z moim pomysłem w aktywne kolumny, złożyć sobie samemu jakiś zestaw wzmak plus kolumny, albo kupić gotowca pianocrafta (który ma faktycznie ta zaletę ze ma się już system do streamingu) tylko pytanie czy to dobrze będzie grało po prostu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 12 marca 2023 Udostępnij Napisano 12 marca 2023 Przed chwilą, soundintruder napisał: A ja z innej beczki, może znajdzie się ktoś kto będzie w stanie podzielić się swoją wiedzą, w założonym niedawno temacie : Ja w monoblokach nie mam doświadczeni więc się nie wypowiem. Tutaj może @tomek4446 by coś podpowiedział. Natomist znalazłem fajna promke: https://www.tophifi.pl/stereo/zestawy-stereo/zestaw-stereo-rotel-a11-tribute-elac-debut-reference-b6.html?gclid=EAIaIQobChMI2LGgqefW_QIV1-lRCh14RQVBEAQYFSABEgL05vD_BwE Z prawie 6k na 4. Tego rotela nie znam, ale kolumn słuchałem i grają fajnie. @Julaos86 może warto podjechać do salonu i posłuchać tego zestawienia bo idealnie w Twoim budżecie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 12 marca 2023 Udostępnij Napisano 12 marca 2023 5 godzin temu, mateolo2 napisał: Z prawie 6k na 4. Tego rotela nie znam, ale kolumn słuchałem i grają fajnie. @Julaos86 może warto podjechać do salonu i posłuchać tego zestawienia bo idealnie w Twoim budżecie Trzeba jeszcze o źródło się postarać, czyli budżet przekroczony będzie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 12 marca 2023 Udostępnij Napisano 12 marca 2023 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: Trzeba jeszcze o źródło się postarać, czyli budżet przekroczony będzie . Racja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 13 marca 2023 Udostępnij Napisano 13 marca 2023 4 godziny temu, mateolo2 napisał: Racja Ma BT z aptx. Problem, że zestaw "niedostępny". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts