DiBatonio Napisano 24 marca 2023 Napisano 24 marca 2023 8 minut temu, J4Z napisał: A co to? Takie Herbatniki, chyba że pytasz o audiofilizm... To nie wiem 😁 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 24 marca 2023 Autor Napisano 24 marca 2023 Wiem co masz na myśli, niestety nie. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 24 marca 2023 Autor Napisano 24 marca 2023 @Rafał S Rafał, czy ja dobrze widzę, że to Twoja piękna Włoszka jest sercem Herbatników na zdjęciu, które wrzuciłem. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 27 marca 2023 Napisano 27 marca 2023 Dnia 24.03.2023 o 19:16, kaczadupa napisał: Prosiłem, dzwoniłem, jeszcze raz prosiłem, jeszcze raz dzwoniłem, chciałem zapłacić za wysyłkę no ale nie, PMC 25.21"i" muszą zostać owiane tajemnicą. Szef EIC nie ma audiofilskiego serca.... No i dlatego ludzie to najważniejszy element w handlu. Ale jak się o tym zapomina to tak jest. Dnia 24.03.2023 o 19:32, kaczadupa napisał: Fajna fota. Bo tam kabel nieco przyćmiewa same kolumny Jeśli to zdjęcie producenta to nie podeszli prawidłowo marketingowo 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 27 marca 2023 Autor Napisano 27 marca 2023 12 minut temu, Piotr Sonido napisał: Fajna fota. A Pan Piotr zna małego Harbetha ? Podoba się jego granie ? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 27 marca 2023 Napisano 27 marca 2023 10 minut temu, kaczadupa napisał: A Pan Piotr zna małego Harbetha ? Podoba się jego granie ? Niestety nie znam tego modelu. Gdzies go słuchałem przy okazji ale to było przelotem i nie, niestety nie wiem. Będę czytał chętnie Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 27 marca 2023 Napisano 27 marca 2023 Dnia 24.03.2023 o 19:57, kaczadupa napisał: @Rafał S Rafał, czy ja dobrze widzę, że to Twoja piękna Włoszka jest sercem Herbatników na zdjęciu, które wrzuciłem. Fotka niewyraźna. Główne elementy się zgadzają, więc chyba tak. Ale moja - czarna - wygląda zupełnie inaczej: pasek z diodami stapia się z resztą obudowy. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 27 marca 2023 Autor Napisano 27 marca 2023 (edytowany) 18 minut temu, Piotr Sonido napisał: Będę czytał chętnie Nie wiem czy wezmę bo jak się podzieliłem tematem z żoną to ona do Supernaita chce basu z aluminiowych wooferów a nie anielskich wokali z maluszków. A muszę dodać, że przez lata słuchania jednym uchem z kuchni chociażby moich rozmów z @lpomis dość dobrze weszła w świat audio i doskonale odnajduje się w audiofilskim żargonie. Dodam tylko, że dla niej dobrze grał tylko jeden wzmacniacz - Nait XS3. Wiadomo czemu 11 minut temu, Rafał S napisał: Ale moja - czarna Obie wersje prezentują się obłędnie. Jeżeli jeszcze dynamika z kapci wyrywa to piec na lata. Edytowano 27 marca 2023 przez kaczadupa 3 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 28 marca 2023 Napisano 28 marca 2023 23 godziny temu, kaczadupa napisał: Nie wiem czy wezmę bo jak się podzieliłem tematem z żoną to ona do Supernaita chce basu z aluminiowych wooferów a nie anielskich wokali z maluszków. Dobrze Ci radzi Zero nudy 23 godziny temu, kaczadupa napisał: Dodam tylko, że dla niej dobrze grał tylko jeden wzmacniacz - Nait XS3. Wiadomo czemu No to jak Exposure teraz? Żebyś kłopotów w domu nie miał. Ale na poważnie to fajnie mieć blisko osobę która "kuma" co się dzieje. Piotrek 2 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 28 marca 2023 Napisano 28 marca 2023 Dnia 27.03.2023 o 10:16, kaczadupa napisał: Nie wiem czy wezmę bo jak się podzieliłem tematem z żoną to ona do Supernaita chce basu z aluminiowych wooferów a nie anielskich wokali z maluszków. Taka żona to skarb. A który z rozważanych przez Ciebie monitorów ma aluminiowe woofery? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 30 marca 2023 Autor Napisano 30 marca 2023 Monitory Revel performa 105. Rafał, mam gości w domu... małe Harbeth-y 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 30 marca 2023 Autor Napisano 30 marca 2023 Powiem więcej, mam parę, która była na testach u W. Pacuły ( te same nr seryjne). A podobno są nie do końca rozegrane. No ale OK. Drobiazg. 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 31 marca 2023 Napisano 31 marca 2023 Jak to ? Nie wygrzane testował? Może w ogóle nie testował? Odpisz, cytując
Recommended Posts