DiBatonio Napisano 24 marca 2023 Udostępnij Napisano 24 marca 2023 8 minut temu, J4Z napisał: A co to? Takie Herbatniki, chyba że pytasz o audiofilizm... To nie wiem 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 24 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 24 marca 2023 Udostępnij Napisano 24 marca 2023 Ze standami będziesz miał? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 24 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2023 Wiem co masz na myśli, niestety nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 24 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2023 @Rafał S Rafał, czy ja dobrze widzę, że to Twoja piękna Włoszka jest sercem Herbatników na zdjęciu, które wrzuciłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 Dnia 24.03.2023 o 19:16, kaczadupa napisał: Prosiłem, dzwoniłem, jeszcze raz prosiłem, jeszcze raz dzwoniłem, chciałem zapłacić za wysyłkę no ale nie, PMC 25.21"i" muszą zostać owiane tajemnicą. Szef EIC nie ma audiofilskiego serca.... No i dlatego ludzie to najważniejszy element w handlu. Ale jak się o tym zapomina to tak jest. Dnia 24.03.2023 o 19:32, kaczadupa napisał: Fajna fota. Bo tam kabel nieco przyćmiewa same kolumny Jeśli to zdjęcie producenta to nie podeszli prawidłowo marketingowo 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 27 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 marca 2023 12 minut temu, Piotr Sonido napisał: Fajna fota. A Pan Piotr zna małego Harbetha ? Podoba się jego granie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 10 minut temu, kaczadupa napisał: A Pan Piotr zna małego Harbetha ? Podoba się jego granie ? Niestety nie znam tego modelu. Gdzies go słuchałem przy okazji ale to było przelotem i nie, niestety nie wiem. Będę czytał chętnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 Dnia 24.03.2023 o 19:57, kaczadupa napisał: @Rafał S Rafał, czy ja dobrze widzę, że to Twoja piękna Włoszka jest sercem Herbatników na zdjęciu, które wrzuciłem. Fotka niewyraźna. Główne elementy się zgadzają, więc chyba tak. Ale moja - czarna - wygląda zupełnie inaczej: pasek z diodami stapia się z resztą obudowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 27 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 marca 2023 (edytowany) 18 minut temu, Piotr Sonido napisał: Będę czytał chętnie Nie wiem czy wezmę bo jak się podzieliłem tematem z żoną to ona do Supernaita chce basu z aluminiowych wooferów a nie anielskich wokali z maluszków. A muszę dodać, że przez lata słuchania jednym uchem z kuchni chociażby moich rozmów z @lpomis dość dobrze weszła w świat audio i doskonale odnajduje się w audiofilskim żargonie. Dodam tylko, że dla niej dobrze grał tylko jeden wzmacniacz - Nait XS3. Wiadomo czemu 11 minut temu, Rafał S napisał: Ale moja - czarna Obie wersje prezentują się obłędnie. Jeżeli jeszcze dynamika z kapci wyrywa to piec na lata. Edytowano 27 marca 2023 przez kaczadupa 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 marca 2023 Udostępnij Napisano 28 marca 2023 23 godziny temu, kaczadupa napisał: Nie wiem czy wezmę bo jak się podzieliłem tematem z żoną to ona do Supernaita chce basu z aluminiowych wooferów a nie anielskich wokali z maluszków. Dobrze Ci radzi Zero nudy 23 godziny temu, kaczadupa napisał: Dodam tylko, że dla niej dobrze grał tylko jeden wzmacniacz - Nait XS3. Wiadomo czemu No to jak Exposure teraz? Żebyś kłopotów w domu nie miał. Ale na poważnie to fajnie mieć blisko osobę która "kuma" co się dzieje. Piotrek 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 28 marca 2023 Udostępnij Napisano 28 marca 2023 Dnia 27.03.2023 o 10:16, kaczadupa napisał: Nie wiem czy wezmę bo jak się podzieliłem tematem z żoną to ona do Supernaita chce basu z aluminiowych wooferów a nie anielskich wokali z maluszków. Taka żona to skarb. A który z rozważanych przez Ciebie monitorów ma aluminiowe woofery? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 30 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 marca 2023 Monitory Revel performa 105. Rafał, mam gości w domu... małe Harbeth-y 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 30 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 marca 2023 Powiem więcej, mam parę, która była na testach u W. Pacuły ( te same nr seryjne). A podobno są nie do końca rozegrane. No ale OK. Drobiazg. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 31 marca 2023 Udostępnij Napisano 31 marca 2023 Jak to ? Nie wygrzane testował? Może w ogóle nie testował? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts