ProjectPi Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 (edytowany) @Slawko69 Aby na pewno przeczytales ten watek? Pojawialy sie opisy wrazen sluchowych. Byly nie dosc poetyckie, czy jak? Konkretne to sa pomiary. Jak maja nie byc pomiary, to i nie bardzo bedzie konkretnie. Edytowano 24 czerwca 2023 przez Mariusz Kopacki 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 Propio uważa też że sabaj kosi wszystko. Dajta spokój 😊 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 Nie lubisz Piopio to tu inna recenzja… https://badabum.pl/recenzje/streamery/streamer-eversolo-dmp-a6-test Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 (edytowany) Da sie dowiedziec o modelu wtyczki w kabelku a ani slowa chocby o zrodle audio. Ech. Swoja droga ta stronka to kopalnia "ciekawostek". Edytowano 24 czerwca 2023 przez Mariusz Kopacki 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 @MarcKrawczyka Ty go kupujesz? Się gdzieś odsłucha z ciekawości , nie wierzę w te recenzje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 42 minuty temu, Dedal75 napisał: MarcKrawczyka Ty go kupujesz? Jak się da, to może za miesiąc będę miał, na razie się wpisałem na listę kolejkową, to nie są proste rzeczy… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 Tak, Tak 😉. W ciemno Bierzesz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 A da się gdzieś wypożyczyć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 A Matrixa też brałeś w ciemno? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 1 godzinę temu, Mariusz Kopacki napisał: Da sie dowiedziec o modelu wtyczki w kabelku a ani slowa chocby o zrodle audio. Ech. Swoja droga ta stronka to kopalnia "ciekawostek". Jak to nie ? Źródlem jest Streamer Eversolo DMP-A6. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 To to potrafi robic tez za generator audio? A, to nie wiedzialem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 25 minut temu, Dedal75 napisał: A Matrixa też brałeś w ciemno Prawie w ciemno, bo po 2h odsłuchu stwierdziłem, że go biorę… a eversolo niewiele się od niego różni, tu nieco lepiej, tam trochę gorzej, po parametrach można brać w ciemno… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 Po parametrach - masz rację 🤗 trzeba brać . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 Nie trzeba, ale mozna, gdy sie wie, jak je czytac, zna sie wlasne preferencje, i wie sie, jak jedno przeklada sie na drugie. Gwarancji sukcesu nie ma, ale ryzyka druzgocacej porazki rowniez nie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 Tutaj cos wiecej. https://www.avforums.com/reviews/zidoo-eversolo-dmp-a6-zidoo.20790/ angielski https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/streamery/4400-eversolo-dmp-a6 po czesku jesli sie nie myle Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 3 godziny temu, Mariusz Kopacki napisał: @Slawko69 Aby na pewno przeczytales ten watek? Pojawialy sie opisy wrazen sluchowych. Byly nie dosc poetyckie, czy jak? Konkretne to sa pomiary. Jak maja nie byc pomiary, to i nie bardzo bedzie konkretnie. Śledzę ten wątek od początku i nadal nie wiem czy gra jasno czy ciepło. Czy faworyzuje jakieś pasmo jak jest z dynamiką itp. Co mi po pomiarach. Ja oczekuję tylko frajdy ze słuchania muzyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 Co jak co, ale kwestia faworyzowania jakiegos pasma czy dynamiki to calkiem pomiarowe zagadnienie. A jesli mowa o jedynie cyfrowym transporcie, to nie bedzie grac ani jasno, ani cieplo, ani zielono, ani rozowo w kropki. O wlasnej frajdzie tak samo nie powiedza pomiary jak i cudze opinie niezaleznie od ich kwiecistosci. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 (edytowany) Dnia 16.04.2023 o 22:59, Q21 napisał: Świetnie techniczne, bardziej neutralne i analityczne, z delikatnym ociepleniem Hehe… @Slawko69 Przecie Q21 wszystko na pierwszej stronie wyjaśnił… Edytowano 24 czerwca 2023 przez MarcKrawczyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 46 minut temu, Mariusz Kopacki napisał: Nie trzeba, ale mozna, gdy sie wie, jak je czytac, zna sie wlasne preferencje, i wie sie, jak jedno przeklada sie na drugie. No ja nie wiem , nie jestem wybrańcem 🤨 1 minutę temu, MarcKrawczyk napisał: Hehe…Przecie Q21 wszystko na pierwszej stronie wyjaśnił… Po co czytać jak można się posprzeczać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 5 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Hehe… @Slawko69 Przecie Q21 wszystko na pierwszej stronie wyjaśnił… Genialny opis jak trzeba cos opisac tak, zeby nikt sie nie mogl pozniej przyczepic Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 39 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Hehe… @Slawko69 Przecie Q21 wszystko na pierwszej stronie wyjaśnił… Dzięki za info ale najbardziej cenię opinie użytkowników a nie sprzedawców Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 (edytowany) A kto ma ten sprzęt , z wiarygodnych użytkowników? Poczekamy na @MarcKrawczyk😉 Ps .przepraszam wiarygodnie się @Aproxwypowiedział 👌 Edytowano 24 czerwca 2023 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 Dedal myślę że Ci z nas których poznaliśmy osobiście są wiarygodni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 To miałem na myśli , prawda? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 (edytowany) 35 minut temu, Slawko69 napisał: Dedal myślę że Ci z nas których poznaliśmy osobiście są wiarygodni. No mnie nie poznaliście osobiście ale ja go jeszcze mam gdyż czekam na odpowiedź z support-u Evera odnośnie problemu z Amazon Music a konkretnie słabej jakości brzmieniem. Na dzień dzisiejszy totalna cisza. Skontaktowałem się też z jednym użytkownikiem z ASR który jest chyba pracownikiem producenta Evera ale też cisza. Jeśli do czwartku nie dostanę odpowiedzi DMP-A6 idzie do zwrotu a szkoda ... Edytowano 24 czerwca 2023 przez Aprox Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts