hungarka1 Napisano 6 czerwca Udostępnij Napisano 6 czerwca Czy po dzisiejszej aktualizacji macie zamienione miejscami w Source BAL/XLR z XLR/RCA? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 6 czerwca Udostępnij Napisano 6 czerwca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hungarka1 Napisano 6 czerwca Udostępnij Napisano 6 czerwca 46 minut temu, MariuszZ napisał: Źle się wyraziłem. Czy pod połączeniem BAL-XLR działa XLR/RCA, a pod XLR/RCA BAL-XLR? Mam kable XLR podłączone z Evera do wzmacniacze (też wejścia XLR) i nagle dzisiaj zamilkła muzyka. Okazało się, że działa ale po przełączeniu na wyjście XLR/RCA w Ewrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 6 czerwca Udostępnij Napisano 6 czerwca Nie wiem. Jak znajdę chwilę sprawdzę. Na pewno sygnał działa na dwóch wyjściach jeżeli jest XLR/RCA. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erosito Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca Cześć, mam pytanko. Dwa dni temu kupiłem Eversolo i zastanawiam się czy mogę w jakiś sposób zainstalować na nim np Youtube Music. Do obsługi używam iphona lub iPada i tu byłem zaskoczony ,że na Ipadzie w aplikacjach jest google chrome gdzie mogę wejść nawet na youtuba i wyświetlać teledyski na ekanie streamera, ale na iphonie już nie i tak samo na streamerze. Na Eversolo moge jedynie szukać coś na google chrome jak uruchomię przeglądarkę z tabletu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoheresy Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca 2 minuty temu, erosito napisał: Cześć, mam pytanko. Dwa dni temu kupiłem Eversolo i zastanawiam się czy mogę w jakiś sposób zainstalować na nim np Youtube Music. Do obsługi używam iphona lub iPada i tu byłem zaskoczony ,że na Ipadzie w aplikacjach jest google chrome gdzie mogę wejść nawet na youtuba i wyświetlać teledyski na ekanie streamera, ale na iphonie już nie i tak samo na streamerze. Na Eversolo moge jedynie szukać coś na google chrome jak uruchomię przeglądarkę z tabletu. Na DMP można instalować aplikacje, które masz w formacie .apk. Działa np. SmartTube. Apki możesz sobie znaleźć w Google'u, ale nikt Ci nie da gwarancji, że apki ściągnięte z internetu nie są zainfekowane jakimś syfem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erosito Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca To w takim razie musze poszukać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 12 lipca Udostępnij Napisano 12 lipca Koledzy mam pytanie. Telefon na którym mam apkę sterującą streamerem nie chce się połączyć z urządzeniem. Do wczoraj wszystko działało. Dziś wyświetla się komunikat Cannot Connect to device. Sam streamer działa prawidłowo. Co proponujecie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 12 lipca Udostępnij Napisano 12 lipca Zrestartuj telefon, wyłącz streamer z pradu. Spróbuj tego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 12 lipca Udostępnij Napisano 12 lipca Dzięki za odpowiedź. Nie wiadomo dlaczego telefon przełączył się do drugiej sieci WiFi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 12 lipca Udostępnij Napisano 12 lipca 2 minuty temu, Slawko69 napisał: Nie wiadomo dlaczego telefon przełączył się do drugiej sieci WiFi. To Ty masz dwie sieci WiFi ? Zgłosi się .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 16 lipca Udostępnij Napisano 16 lipca Eksperymentował może ktoś z kablami zasilającymi DMP A6 ME? Jeśli tak będę wdzięczny za wszelkie spostrzeżenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 lipca Udostępnij Napisano 16 lipca 4 godziny temu, Slawko69 napisał: Eksperymentował może ktoś z kablami zasilającymi DMP A6 ME? Ależ oczywiście. Chłopie , nie powiesz mi chyba , że grasz na fabrycznym ? No dobra , wpiąłem coś takiego , różnicy jak dla mnie "0". 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 16 lipca Udostępnij Napisano 16 lipca A cóż to za kabelek? Ja właśnie testuję Solid Core No2 Premium. I też trudno wychwycić różnicę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 lipca Udostępnij Napisano 16 lipca No a skad ta roznica miala by sie wziąć 😁 Sama nazwa firmy na kablu nie poprawi brzmienia. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 17 lipca Udostępnij Napisano 17 lipca 14 godzin temu, Slawko69 napisał: Eksperymentował może ktoś z kablami zasilającymi DMP A6 ME? Przy zasilaniu impulsowym na cuda bym nie liczył... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 17 lipca Udostępnij Napisano 17 lipca Nie zaczynajmy tutaj wojny kablowej. Zgadzam się z Marcinem powyżej. Po prostu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 17 lipca Udostępnij Napisano 17 lipca 8 godzin temu, Slawko69 napisał: A cóż to za kabelek? Ja właśnie testuję Solid Core No2 Premium. I też trudno wychwycić różnicę. To całkiem oczywiste jest. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 17 lipca Udostępnij Napisano 17 lipca O tym , że przy zasilaniu impulsowym nie będzie cudów nie miałem pojęcia. Człowiek uczy się całe życie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 17 lipca Udostępnij Napisano 17 lipca A po zmianie zasilania to już tylko same cuda będą. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 18 lipca Udostępnij Napisano 18 lipca Po zmianie jakiego zasilania? Jakie cuda? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 18 lipca Udostępnij Napisano 18 lipca Z tego dla plebsu na takie dla elity. Po prostu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 lipca Udostępnij Napisano 19 lipca ok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 19 lipca Udostępnij Napisano 19 lipca Dnia 16.07.2024 o 23:17, Slawko69 napisał: A cóż to za kabelek? Siltech. Tylko do dzisiaj nie wiem , czy przypadkiem nie Made in China Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławomir Unknown Napisano 20 lipca Udostępnij Napisano 20 lipca Jest wewnętrzny zasilacz liniowy w miejsce impulsowego do DMP a6 można sobie wymienić. Bo kabel nic nie daje przy zasilaczu impulsowym tez próbowałem w Dacu i nie widzę różnicy miedzy fabrycznym a Melodika MDC15 z pozłacanymi wtykami. W sumie te zasilacze impulsowe w Eversolo są dobre Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts