Artur Brol Napisano 3 listopada 2024 Udostępnij Napisano 3 listopada 2024 Nie wiedziałem że w Mercach można kierownice przesunąć na drzwi. 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 15 lutego Udostępnij Napisano 15 lutego (edytowany) Kumpel przyjechał do pracy ... PXL_20250215_130722634~2.mp4 Wysłałem film mojej połówce. Cytuje odpowiedź "on na pierdoły nie wydaje..." czyli w cudzysłowie na audio itp... 🤣 Edytowano 15 lutego przez kassyx 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yayayaya Napisano 15 lutego Udostępnij Napisano 15 lutego Jak zastanawiacie się co nie przytyło i waży poniżej półtorej tony... I po lekkim programie ma cztery i pół do setki. Do tego CKP wychodzi korzystnie. I za każdym razem jak z tego wysiadasz odwracasz i mówisz kurde ale to jest auto. 5 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 15 lutego Udostępnij Napisano 15 lutego (edytowany) 36 minut temu, yayayaya napisał: Jak zastanawiacie się co nie przytyło i waży poniżej półtorej tony... Aż sprawdziłem bo nie chce się wierzyć... ale rozrzut w sieci od 1450 do 1650.... Edytowano 15 lutego przez PanKlor Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 15 lutego Udostępnij Napisano 15 lutego 47 minut temu, yayayaya napisał: "po lekkim programie ma cztery i pół do setki" można się już "godnie" po drogach poruszać 🙃 Mi osobiście już by wystarczyło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 15 lutego Udostępnij Napisano 15 lutego 1 godzinę temu, yayayaya napisał: Jak zastanawiacie się co nie przytyło i waży poniżej półtorej tony... I po lekkim programie ma cztery i pół do setki. Do tego CKP wychodzi korzystnie. I za każdym razem jak z tego wysiadasz odwracasz i mówisz kurde ale to jest auto. Ależ ten kolor pasuje do tej "bryły" 😇👍 Fajna fura. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yayayaya Napisano 16 lutego Udostępnij Napisano 16 lutego (edytowany) 10 godzin temu, PanKlor napisał: Aż sprawdziłem bo nie chce się wierzyć... ale rozrzut w sieci od 1450 do 1650.... Ta sztuka w dowodzie ma faktycznie po środku 1545kg. Pewnie dyfry skóry audio. To wciąż niemal tyle co Lexus CT nie waży dużo bo szeroko wykorzystali aluminium, wał jest z karbonu. Takie tam technologie żeby pod lidle dojechać szybciej. 10 godzin temu, kassyx napisał: można się już "godnie" po drogach poruszać 🙃 Mi osobiście już by wystarczyło. Nawet w standardzie jedzie bardzo adekwatnie. 9 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: Ależ ten kolor pasuje do tej "bryły" 😇👍 Fajna fura. Mogło być tylko czerwone. Bo jakie inne Poprzednie też było. Auto bez przebiegu, w pełni wypolerowane, prezentuje kombo zymol hdc plus mój ukochany zymol atlantique. Audio Harman karton brzmi w sumie dobrze ale mistrzostwo to nie jest. Edytowano 16 lutego przez yayayaya Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 16 lutego Udostępnij Napisano 16 lutego No właśnie mniej niż 1500 kg waży jakis golas, którego nikt nigdy nie zamówi, bez płynów. Niech się sprawuje, 6 lat temu prawie zamówiłem q4. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 16 lutego Udostępnij Napisano 16 lutego (edytowany) 2 godziny temu, yayayaya napisał: "nawet w standardzie jedzie bardzo adekwatnie" Na pewno. Na tą budę odczucia na pewno dobre. Miałem tyle samo w Zetce, ale to było 15 lat temu, inny rodzaj samochodu, i to było za mało. Tam jakbym miał te 4,5s to byłbym b.zadowolony. To przyspieszenie robi dramatyczną różnicę:-) Super samochód, Alfy są piękne. Edytowano 16 lutego przez kassyx 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 16 lutego Udostępnij Napisano 16 lutego 6 godzin temu, yayayaya napisał: Ta sztuka w dowodzie ma faktycznie po środku 1545kg. Pewnie dyfry skóry audio. To wciąż niemal tyle co Lexus CT nie waży dużo bo szeroko wykorzystali aluminium, wał jest z karbonu. Takie tam technologie żeby pod lidle dojechać szybciej. Nawet w standardzie jedzie bardzo adekwatnie. Mogło być tylko czerwone. Bo jakie inne Poprzednie też było. Auto bez przebiegu, w pełni wypolerowane, prezentuje kombo zymol hdc plus mój ukochany zymol atlantique. Audio Harman karton brzmi w sumie dobrze ale mistrzostwo to nie jest. Co to za maziuga? Wosk? Pasta? Ręczna? Do maszyny? Dziś wracając znad morza mój Leon jest biały od soli z S3 i zastanawiam się nad czymś co choć trochę odsalanie robi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yayayaya Napisano 16 lutego Udostępnij Napisano 16 lutego 10 minut temu, gienas napisał: Co to za maziuga? Wosk? Pasta? Ręczna? Do maszyny? Dziś wracając znad morza mój Leon jest biały od soli z S3 i zastanawiam się nad czymś co choć trochę odsalanie robi. na wypolerowanym (maszyną) samochodzie cleaner a raczej glaze - zymol hdc. Na nim wosk zymol atlantique. To już dla zaawansowanych. Są znakomite niedrogie woski. To dla zblazowanych detailerów i woskomaniaków. Odsalanie = mycie. Jak myślisz o zabezpieczaniu lakieru żeby się łatwiej mył i jednak coś było między lakierem a solą to służę pomocą. Audio to w sumie moje mniejsze hobby względem detailngu, takiego porządnego nie myjnia za 150zł. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano Poniedziałek o 11:50 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:50 @kassyx Fajnie mruczy ten Mercedes. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano Poniedziałek o 19:33 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:33 Tak, świetny pomruk. AMG wie jak to zrobić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Poniedziałek o 19:51 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:51 Dla kolegow , wlascicieli Alf Romeo. Jak to jest z ta jakoscia, bo jakis czas temu slyszalem, ze to sa samochody dla ludzi lubiacych przy nich grzebac - ze tak czesto sie psuja. Jest tak, czy tak bylo? Tak z ciekawosci pytam. Jesli tak rzeczywiscie bylo, to od ktorego roku jest lepiej? Czy moze od modelu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts