terracan1929 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 7 godzin temu, Artur Brol napisał: Ja mam szczęście, już w drugim samochodzie praktycznie mi to nie działa. Raz na jakiś czas się przebudzi, i znów zapada w sen.😁 Prawdopodobnie masz już słabawy akumulator. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nysa planuje wydać 170 tys. zł na zakup nowego samochodu elektrycznego dla straży miejskiej. W dotychczas używanym radiowozie po sześciu latach popsuła się bateria, a jej wymiana kosztowałaby samorząd aż 120 tys. zł. https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-w-radiowozie-strazy-miejskiej-padl-akumulator-koszt-wymiany,nId,22452813 😁 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 17 minut temu, terracan1929 napisał: Prawdopodobnie masz już słabawy akumulator. Nie sadze. Dlaczego? W Jetta mialem wymieniony na nowy, i tez SS nie dzialal. Sa pewne warunki, w ktorych sie wlacza. Czy raczej powinien sie wlaczyc. Nie raz sa spelnione i nic. Jakos jednak sie ta usterka nie przejmuje 😁 Edytowano 1 godzinę temu przez Artur Brol Odpisz, cytując
Recommended Posts