PanKlor Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @il Dottore to oprócz generalizowania można dopisać do listy, ze szybko zmieniasz (taki eufemizm). Dalej czekam na tego ultra chińczyka w podanej cenie i o oczekiwanych osiągach. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, PanKlor napisał: @il Dottore to oprócz generalizowania można dopisać do listy, ze szybko zmieniasz (taki eufemizm). Dalej czekam na tego ultra chińczyka w podanej cenie i o oczekiwanych osiągach. A co? Myślisz że papierowe osiągi tego Volvo = rzeczywistym? No bez żartów! Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, il Dottore napisał: A co? Myślisz że papierowe osiągi tego Volvo = rzeczywistym? Masz racje. W rzeczywistości jest lepiej niz na papierze. Obejrzałem masę testow T8. W każdym osiagal spokojnie deklarowane 4,6s. W niektórych robiło niskie 4 sekundy jak w tym wyżej. To co, gdzie ten superchinczyk za pół ceny? Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, PanKlor napisał: W niektórych robiło niskie 4 sekundy jak w tym wyżej. To gdzie to można kupić i ile kosztuje? Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, il Dottore napisał: To gdzie to można kupić i ile kosztuje? W każdym salonie Volvo. Za tyle za ile wynegocjujesz. Można bylo rok temu zamówić za mniej niz 270k. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, PanKlor napisał: Można bylo rok temu zamówić za mniej niz 270k. Nie, no to okazja! 4s do setki! A Omoda robi 5s w realu i waży 2 tony. Pali zaś 6.8l/100km. Realnie. A to Volvo ile pali? Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, il Dottore napisał: A Omoda robi 5s w realu i waży 2 tony. Volvo 1989 kg czyli w sumie też 2 tony i nie udaje, że ma 500+ KM. 7 minut temu, il Dottore napisał: Pali zaś 6.8l/100km. Realnie. A to Volvo ile pali? Realnie w mieście 1-2 litry / 100 km albo nic. W trasie - wynik z dziś ponad 200 km ze średnią prędkością 110 km/h 6.9 l/100 km. Doczekam się w końcu tego turbochińczyka za skormną sakiewkę luidorów czy dalej będziesz rżnął głupa? 2 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, PanKlor napisał: Realnie w mieście 1-2 litry / 100 km albo nic. W trasie - wynik z dziś ponad 200 km ze średnią prędkością 110 km/h 6.9 l/100 km. Aaaaaaaaaaaaaaa - to jest PHEV? No to okazja, okazja! Tylko 270 tysięcy, powiadasz? Aż zajrzałem w cennik - najtańsza wersja tego T8 kosztuje 285 tys. https://azure-eu-assets.contentstack.com/v3/assets/blt84e01a6904dbd2e8/blt56540f7482385dd2/682208afe5d5a42f847f090b/Cennik_Volvo_V60_MY26_25W13_-_25.03v1.0.pdf i w porównaniu do Omody jest GOŁA. Nie ma panoramy, nie ma kamery 360, nie ma HUD-a... przecież to golas. Za lepsze wyposażenie trzeba zapłacić... 311 tysięcy. Jezu! A to i tak nie będzie poziom Omody. Jakiś żart. Przecież to Volvo jest chińskie - powinno być tańsze. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu (edytowany) 5 minut temu, il Dottore napisał: Aż zajrzałem w cennik - najtańsza wersja tego T8 kosztuje 285 tys. A ja zajrzałem do wycen które dostałem i w faktury. Masz jedną z wycen. Do odjęcia jeszcze z 5-6k gdybyś jednak nie chciał przyciemnianych szyb i lakieru. Ty zaś dalej piszesz co wiesz a, że wiesz niewiele to mamy to co mamy. Gdzie ten chińczyk za 140kPLN co robi pakę w 4 sekundy, hę? Edytowano 57 minut temu przez PanKlor Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu hmmm.. "nasz" przedstawiciel chińskiej motoryzacji na forum a ... po gorliwym ich reklamowaniu zapewne gorący wielbiciel nie odpuszcza. Szacun za wytrwałość. PS. Dają za to jakieś nagrody na forum? Odpisz, cytując
michaudio Napisano 28 minut temu Napisano 28 minut temu Nagroda główna, pakowna i szybka 2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 26 minut temu Napisano 26 minut temu Ktos tu mial romans na boku ? Takie stworzenia potem z tego powstaja😁 Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 26 minut temu Napisano 26 minut temu Może w Volvo wychodzą z tego samego założenia co BMW, że pięknie brzmiący silnik ma być słychać. Tylko Volvo zapomniało, że R5, R6 i V8 już nie ma w ofercie. BMW z kolei zapomniało, że ma jednostki R3 i R4 w ofercie, a te których warto słuchać zaczynają się od R6. P.S. Jak ktoś chętny, to może się skuszę na sprzedaż swojego v70. Dali mi służbową Octavię i się zastanawiam czy go trzymać. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu 4 minuty temu, michaudio napisał: Nagroda główna, pakowna i szybka No i nawet jak ktoś w nocy ukradnie to szybko odda. 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts