MarcKrawczyk Napisano Poniedziałek o 15:48 Autor Napisano Poniedziałek o 15:48 Sansui 555a i JBl decade 36… 3 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Wtorek o 18:17 Napisano Wtorek o 18:17 (edytowany) I akustycznie kształt pokoju dobry Ocznie dla mnie super przyjemnie. Klasa. Edytowano Wtorek o 18:31 przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu Auralic Aries , Denafrips 15 , Coda pre and amp, Forma Sound C2 speakers. GIK Acoustics broad band bass traps… 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) Dnia 19.05.2025 o 17:48, MarcKrawczyk napisał: JBl decade 36… Miałem te kolumny - nic specjalnego. Daleko im do np L86. Odnowiłem (nowy fornir) i sprzedałem. Edytowano 4 godziny temu przez Rega Odpisz, cytując
fp74 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Jest symetria, są płyty, jest sprzęt i nie ma tego dziadowskiego telewizora na środku! Tak lubię. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts