kaczadupa Napisano 20 maja Napisano 20 maja (edytowany) I akustycznie kształt pokoju dobry Ocznie dla mnie super przyjemnie. Klasa. Edytowano 20 maja przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 22 maja Autor Napisano 22 maja Auralic Aries , Denafrips 15 , Coda pre and amp, Forma Sound C2 speakers. GIK Acoustics broad band bass traps… 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 22 maja Napisano 22 maja (edytowany) Dnia 19.05.2025 o 17:48, MarcKrawczyk napisał: JBl decade 36… Miałem te kolumny - nic specjalnego. Daleko im do np L86. Odnowiłem (nowy fornir) i sprzedałem. Edytowano 22 maja przez Rega Odpisz, cytując
fp74 Napisano 22 maja Napisano 22 maja Jest symetria, są płyty, jest sprzęt i nie ma tego dziadowskiego telewizora na środku! Tak lubię. 2 Odpisz, cytując
Audio Autonomy Napisano Piątek o 14:54 Napisano Piątek o 14:54 Moja jaskinia/warsztat 🙂 Dużo brakuje do ideału. Do tego pomieszczenie jak zwykle zagracone gramofonami, ale słucha się i pracuje przyjemnie. 7 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Poniedziałek o 19:13 Napisano Poniedziałek o 19:13 Starzy znajomi 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano Poniedziałek o 19:28 Napisano Poniedziałek o 19:28 A cóż to za wzmak? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu (edytowany) Lux 509 i Falcon czyli żadnych ograniczeń (finansowych) Edytowano 13 godzin temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu Sugden SPA-4 i Kef 105.2 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts