MarcKrawczyk Napisano 6 lipca Autor Napisano 6 lipca Nie ma to jak oddzielny budyneczek audiofilski.., 4 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 6 lipca Napisano 6 lipca (edytowany) Wygląda, jakby wystrój był składkowy - każdy przyniósł trochę swoich ustrojów. Edytowano 6 lipca przez Kraft 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 6 lipca Autor Napisano 6 lipca Może to i jest myśl, zrobić taką kooperatywę, w sumie spółdzielnia jako forma własności ma polskie korzenie… 2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 lipca Napisano 6 lipca Na srodku, z podnozkiem, czyli wiadomo kto tam rzadzi 😁 Odpisz, cytując
pedom Napisano 6 lipca Napisano 6 lipca może nie oddzielny domek ale chociaż przybudówka wnętrze pokazałem wcześniej 3 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 lipca Napisano 6 lipca Hm, jak by tak bylo ja do czego, ta przybudowke, przybudowac, to zaj.... by to byl pomysl. Potem tylko przypilnowac panow budowlancow i niebo gotowe. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 6 lipca Autor Napisano 6 lipca No nieźle, nieźle @pedom, czyżby Islandia? Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 lipca Napisano 6 lipca (edytowany) 35 minut temu, pedom napisał: może nie oddzielny domek ale chociaż przybudówka wnętrze pokazałem wcześniej Jakie tam masz wymiary, bo nie pamiętam. Edytowano 6 lipca przez pairtick Odpisz, cytując
pedom Napisano 6 lipca Napisano 6 lipca średnio 6 x 4,8 ale nie jest to idealny prostokąt, wysokość 2,85 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 lipca Napisano 6 lipca 1 godzinę temu, pedom napisał: średnio 6 x 4,8 ale nie jest to idealny prostokąt, wysokość 2,85 Przy 4,8 na krótszej ścianie, to da się już sensownie ustawić 👍 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano Środa o 19:34 Autor Napisano Środa o 19:34 To AI to jakieś na prawdę sztuczne… Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Piątek o 18:57 Napisano Piątek o 18:57 Stare, kapitalnie żywe i dynamiczne Cyrusy ora świetne monitory. 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Piątek o 23:36 Napisano Piątek o 23:36 5 minut temu, Slawko69 napisał: Przecież to ProAc D2R Przecież napisałem, że świetne monitory. Miałem identyczny kolor, na zdjęciach wypada lepiej jak na żywo. Ale i tak fajnie. Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano wczoraj o 07:57 Napisano wczoraj o 07:57 A ja głupi zrozumiałem , że to monitory Cyrus ora. Tak to jest gdy człowiek odpisuje na szybko i słabo zna markę Cyrus Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 09:34 Napisano wczoraj o 09:34 Słownik w telefonie przekręca z automatu wyrazy a ja nie sprawdziłem. Odpisz, cytując
Recommended Posts