Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A co to za marka? Bo nie widze. Napewno z UK ale nie moge na pewno rozpoznac. Spendor, Harberth ....? Fajny zestawik. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Harbeth oczywiście. Spendora poznam już jutro. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu To musi bardzo przyjemnie brzmiec. Juz wyglad zacheca 😁 Tak zapominajac o stronie finansowej, na chwile. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Tak, Harbeth to zdecydowanie przyjemność. 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 34 minuty temu, kaczadupa napisał: Ja za 10 lat? Widzę, że nie tylko mnie pogięło z ilością kolumn😜. Chyba to coraz bardziej pospolita choroba (patrz np @Kraft lub ja) Edytowano 2 godziny temu przez Rega 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Jarek ma same mini-maxi rozmiary ale ostatnio idzie z rozmiarem we właściwym kierunku. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Rega napisał: Widzę, że nie tylko mnie pogięło z ilością kolumn😜. Chyba to coraz bardziej pospolita choroba (patrz np @Kraft lub ja) W takim razie to juz moze nie choroba? Epidemia albo nowa normalnosc☺️ Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 14.09.2025 o 18:20, gienas napisał: sponsorem jest fotel Od... się, bo Ci ubliżę 😁 Cóż winny jest fotel ustawieniu kolumn przy ścianie? 😉 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Ja za 10 lat? 35 minut temu, Rega napisał: Widzę, że nie tylko mnie pogięło z ilością kolumn😜. Chyba to coraz bardziej pospolita choroba (patrz np @Kraft lub ja) 28 minut temu, Artur Brol napisał: W takim razie to juz moze nie choroba? Epidemia albo nowa normalnosc☺️ Panowie, ja wiem że ostatnimi laty ceny wywaliły w kosmos, ale czy to jest wytłumaczeniem wywalania kasy na jakieś 'audiofilskie popierdółki' - które wcale tanie nie są? Dajecie się wodzić za nos jak dzieci, zamiast posłuchać i kupić kolumny docelowe. Ile to już dołożyliście do interesu, tracąc kasę na kolejnych wymianach? Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dają sie wodzić, dają i wiedzą o tym 😁 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, pairtick napisał: Dajecie się wodzić za nos jak dzieci, zamiast posłuchać i kupić kolumny docelowe. Jeszcze nie powstała kolumna docelowa dla każdego. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kaczadupa napisał: Jeszcze nie powstała kolumna docelowa dla każdego. Powstała. Zbudowała ją firma Tannoy. 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Rafał S napisał: Powstała. Zbudowała ją firma Tannoy. Westminster? Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 27 minut temu, pairtick napisał: Dajecie się wodzić za nos jak dzieci, zamiast posłuchać i kupić kolumny docelowe. Ile to już dołożyliście do interesu, tracąc kasę na kolejnych wymianach? Ja nie wymieniam. U mnie zostają😛. Uważam, że kolumn docelowych NIE MA. Przynajmniej w cenie do 5 tys $. Edytowano 1 godzinę temu przez Rega Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Rega napisał: U mnie zostają😛. Uważam, że kolumn docelowych NIE MA. Roman, zauważ że w takim razie u Ciebie każda kolumna jest docelowa. 😁 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Owszem, do konkretnego wzmacniacza, toru lub rodzaju muzyki. Poza tym , staram się unikać tzw ,,popierdółek,, Edytowano 1 godzinę temu przez Rega Odpisz, cytując
Sipo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Rega napisał: w cenie do 5 tys $. Za nowe czy uzywane? Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu To do indywidualnej oceny. Staram się kompletować flagowce. A one, jak wiadomo do najtańszych nie należą. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Artur Brol napisał: Co to znaczy docelowa?🤔 To się, generalnie, odnosi do całości sprzętu. Docelowy, to taki, którego już się nie da odsprzedać. 😁 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, pairtick napisał: którego już się nie da odsprzedać. 😁 Bardzo byś się zdziwił , jak wiele mam propozycji odkupienia. Być może spowodowane to jest niedostępnością lub stanem dostępnych. Niestety, jak dotąd , zawsze odpowiedam ,,przykro mi - nie są na sprzedaż,,. No, chyba , że już mi nie są potrzebne. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Rega napisał: Poza tym , staram się unikać tzw ,,popierdółek,, Masz na myśli niewielkie gabaryty, czy ogólnie niską jakość? Pamiętam, że najbardziej lubisz duże paczki, ale kilka par mniejszych też się u Ciebie znajdzie, prawda? Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nie, myślę o jakości. Czasem wielkość nie ma znaczenia (wbrew niektórym opiniom, szczególnie jeśli chodzi o damską kurtuazje, choć i tak wiadomo, że jest inaczej😋) Owszem kilka kolumienek o mniejszych gabarytach też u mnie gościło. Nawet gdzieś tam w warsztacie jeszcze stoją jakieś ( w tym jedne ze wstęgą). Odpisz, cytując
Recommended Posts