soberowy Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Wygląda jak pokój forumowicza z as, zajefajny ten wystrój. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 10 godzin temu, audiowit napisał: Tak. Mojego znajomego. Moim znajomym jest natomiast człowiek, od którego Twój znajomy kupił diapasony. A że stare przysłowie pszczół mówi: "znajomi moich znajomych są moimi znajomymi", zatem Witold ... jesteśmy znajomymi 😉. 2 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, KrólKiczu napisał: zatem Witold ... jesteśmy znajomymi Aż łzę uroniłem co za pojednanie 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 55 minut temu Napisano 55 minut temu Oby tylko nie było tak, że przyjaciel mojego przyjaciela jest moim wrogiem🙂. Skoro wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. A poza tym @Wing0 - jak odbierasz działanie nowych ustrojów? Co wniosły? Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 4 minuty temu Autor Napisano 4 minuty temu Ta wasza dyskusja trochę mi przypomina… 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts