soberowy Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Wygląda jak pokój forumowicza z as, zajefajny ten wystrój. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 10 godzin temu, audiowit napisał: Tak. Mojego znajomego. Moim znajomym jest natomiast człowiek, od którego Twój znajomy kupił diapasony. A że stare przysłowie pszczół mówi: "znajomi moich znajomych są moimi znajomymi", zatem Witold ... jesteśmy znajomymi 😉. 2 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, KrólKiczu napisał: zatem Witold ... jesteśmy znajomymi Aż łzę uroniłem co za pojednanie 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Oby tylko nie było tak, że przyjaciel mojego przyjaciela jest moim wrogiem🙂. Skoro wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. A poza tym @Wing0 - jak odbierasz działanie nowych ustrojów? Co wniosły? Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Ta wasza dyskusja trochę mi przypomina… 3 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 57 minut temu, Rega napisał: A poza tym @Wing0 - jak odbierasz działanie nowych ustrojów? Co wniosły? Roman z plusów spadł czas poglosu praktycznie w całym paśmie poza subbasem (tu będę jeszcze działał z rezonatorami). Ogólnie wybrzmienia są dla mnie lepsze, scena znacząco wyraźniejsza. Patrząc po pomiarach w samym paśmie nie zrobił sie nagle jakis mega porządek, ale tu niestety 39 hz czy 60 hz to czym innym dopieszcze. Znacząco też słychać obecnie różnicę we wzmacniaczach. Podłączenie Luxmana po Sonym daje znacząco inne brzmienie, Leben też. Lebena z Sony na pomiarach sprawdzałem to przebieg pasma z resztą jest inny. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Michał.... współczuję posiadania nieprawidlowo skonstruowanych wzmacniaczy. Jak się czujesz z taką swiadomoscią? Przestan się meczyć. Moze w koncu kupisz Marantza. Albo jesli Cię nie stać, to Yamahę. Albo wiem Wimm i szach mat. Ale jestem swinia... 4 godziny temu, KrólKiczu napisał: Moim znajomym jest natomiast człowiek, od którego Twój znajomy kupił diapasony. A że stare przysłowie pszczół mówi: "znajomi moich znajomych są moimi znajomymi", zatem Witold ... jesteśmy znajomymi 😉. Hmm... mam dwa wyjscia. Albo bardzo dlugi, uspokajajacy spacer na loni natury. Albo sesja u psychoterapeuty. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts