soberowy Napisano Wtorek o 17:49 Napisano Wtorek o 17:49 20 minut temu, BlaBla napisał: Możliwe, że intuicja mi dobrze podpowiadała...? Bardzo dobrze. W jednym z pokoi miałem w sumie 6 regałów, po 3 na bocznych ścianach. Regały bukowe, płytkie, głębokość ok 26 cm, a na nich płyty CD, książki, magazyny audio, kwiatki i jakies drobiazgi. Oddalem pokój dziecku, regały sprzedałem. Miło wspominam i polecam takie rozwiązanie jeśli nie chcemy kupować drogich dyfuzorów, a mamy płyty czy książki w domu. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Wtorek o 18:22 Napisano Wtorek o 18:22 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Milutko? Sortland, Norwegia 🤔 45 minut temu, soberowy napisał: a mamy płyty czy książki w domu. W sumie, trochę ich mam... EPUB, MOBI, FLAC 😀 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Środa o 15:14 Napisano Środa o 15:14 Mój system? Rewelka klimacik. I głośniki też. 3 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 08:14 Napisano wczoraj o 08:14 Matko, co za pomieszczenie 😍 Plus sprzet i wystrój 🥰 Odpisz, cytując
Kraft Napisano wczoraj o 08:19 Napisano wczoraj o 08:19 8 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Pokoik marzeń? Mam podobnie. 6 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano wczoraj o 08:24 Autor Napisano wczoraj o 08:24 4 minuty temu, Kraft napisał: Mam podobnie Też kupiłeś na Słowacji? Odpisz, cytując
Kraft Napisano wczoraj o 08:27 Napisano wczoraj o 08:27 W sumie te ustroje na suficie też chyba mam takie same. Drewniane 2D też się znajdą. Kurde, dopiero teraz zauważyłam- przecież ja tam siedzę na fotelu! 3 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 09:05 Napisano wczoraj o 09:05 38 minut temu, Kraft napisał: Kurde, dopiero teraz zauważyłam- przecież ja tam siedzę na fotelu! Nie, to sobowtór. Zobacz na wzmacniacz - niepoprawnie skonstruowany. Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano wczoraj o 13:40 Napisano wczoraj o 13:40 5 godzin temu, Kraft napisał: Mam podobnie. Czyli jedną audiofilską rzecz z tego "pokoiku" już masz 😉 już dużo nie zostało 😜 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 14:16 Napisano wczoraj o 14:16 6 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Kolumny stoją zbyt blisko ścian, no ale wtedy akustyk by mniej zarobił 😁 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 14:59 Napisano wczoraj o 14:59 „Pierwsze pomiary były jak w pokoju były już wszystkie okładziny perforowane GK i sufit, które zaprojektowałem na etapie budowlanym i dopiero po ich montażu robiłem pierwsze pomiary jak pogłos był wstępnie ogarnięty.” https://www.facebook.com/SoundwayAcoustics/posts/a-long-run-project-that-has-finally-come-to-an-end-a-spectacular-one-i-think-som/778068670682638/ Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Przy skosach też trzeba sobie radzić… Odpisz, cytując
Recommended Posts