MarcKrawczyk Napisano Wtorek o 16:40 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 16:40 4 minuty temu, MMarek napisał: Co tam taka cena dla niego I tu widać twoje podejście do muzyki, przecie każdy audiofil zna magico i wie ile kosztują, myślisz że wzmacniacz Stinga jest tańszy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Wtorek o 18:32 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:32 1 godzinę temu, MMarek napisał: Sting może sobie na takie pozwolić. Szarpnął się i w starych jeansach chodzi 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Soledad Rodriguez Zubieta. Artykuł o niej podsunął mi Discogs. Uzbierała ok. 5000 płyt cd, o liczbie winyli nie napisali. Sprzęt na moje oko (ale nie znam się) niezbyt chyba imponujący ale te płyty.... To dopiero imponuje. Może bardziej w takim razie podpada pod pokój Melomana, a nie Audiofila😆 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Wow. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 39 minut temu Autor Udostępnij Napisano 39 minut temu Płytek mniej niż u Pani Zubieta, ale za to kolorowe… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel74 Napisano 25 minut temu Udostępnij Napisano 25 minut temu 10 godzin temu, fp74 napisał: Soledad Rodriguez Zubieta. Artykuł o niej podsunął mi Discogs. Uzbierała ok. 5000 płyt cd, o liczbie winyli nie napisali. Sprzęt na moje oko (ale nie znam się) niezbyt chyba imponujący ale te płyty.... To dopiero imponuje. Może bardziej w takim razie podpada pod pokój Melomana, a nie Audiofila😆 Podstawowy amplituner Yamahy, tanie Klipshe i (chyba) gramofon Technics. Właścicielka szczęśliwa, bo jest melo-womanką Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 20 minut temu Autor Udostępnij Napisano 20 minut temu Ale 3 duże plusy, za the the, talking heads, no i fotel oczywiście… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts