kaczadupa Napisano 20 maja Napisano 20 maja (edytowany) I akustycznie kształt pokoju dobry Ocznie dla mnie super przyjemnie. Klasa. Edytowano 20 maja przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 22 maja Autor Napisano 22 maja Auralic Aries , Denafrips 15 , Coda pre and amp, Forma Sound C2 speakers. GIK Acoustics broad band bass traps… 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 22 maja Napisano 22 maja (edytowany) Dnia 19.05.2025 o 17:48, MarcKrawczyk napisał: JBl decade 36… Miałem te kolumny - nic specjalnego. Daleko im do np L86. Odnowiłem (nowy fornir) i sprzedałem. Edytowano 22 maja przez Rega Odpisz, cytując
fp74 Napisano 22 maja Napisano 22 maja Jest symetria, są płyty, jest sprzęt i nie ma tego dziadowskiego telewizora na środku! Tak lubię. 3 Odpisz, cytując
Audio Autonomy Napisano 23 maja Napisano 23 maja Moja jaskinia/warsztat 🙂 Dużo brakuje do ideału. Do tego pomieszczenie jak zwykle zagracone gramofonami, ale słucha się i pracuje przyjemnie. 8 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 28 maja Napisano 28 maja (edytowany) Lux 509 i Falcon czyli żadnych ograniczeń (finansowych) Edytowano 28 maja przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano Poniedziałek o 12:40 Autor Napisano Poniedziałek o 12:40 Z pozdrowieniami z Finlandii… 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano Poniedziałek o 13:39 Napisano Poniedziałek o 13:39 Dnia 28.05.2025 o 17:27, kaczadupa napisał: Lux 509 i Falcon czyli żadnych ograniczeń (finansowych) Piękny fornir. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Poniedziałek o 13:48 Napisano Poniedziałek o 13:48 8 minut temu, Sipo napisał: Piękny fornir. Chyba sprowadzany z Włoch. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu Moje brzmienie kolumn… Odpisz, cytując
Rega Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowany) Dnia 9.06.2025 o 15:48, kaczadupa napisał: Chyba sprowadzany z Włoch. U nas też dostępny . To korzeń muscato. Właśnie takim (lub drewnem różanym) mam zamiar zrobić jedne z moich kolumn. Edytowano 10 godzin temu przez Rega 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Jak osiągnąć taki efekt jak na zdjęciu, wystarczy wosk i polerowanie? Odpisz, cytując
michaudio Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Obawiam się, że trzeba najpierw kilka warstw lakieru bezbarwnego. A potem delikatna polerka, i na końcu wosk. Odpisz, cytując
Rega Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) Myślę, że lakierem nie uzyska się efektu wysokiego połysku. Trzeba zastosować politurę i to w przynajmniej 4-5 warstwach, szlifowanych coraz drobniejszym papierem ściernym, kończąc na min1500 -2000 lub paście polerskiej. PS. Wosk nie daje efektu wysokiego połysku. Edytowano 8 godzin temu przez Rega Odpisz, cytując
Recommended Posts