natalia2000 Napisano 22 października 2023 Udostępnij Napisano 22 października 2023 Witam. Przeprowadzam badanie na rzecz pracy magisterskiej. Brakuje mi wielu mężczyzn (18-35 lat), dlatego byłabym bardzo wdzięczna za wypełnienie. Jest to anonimowe (nie będę w stanie zidentyfikować poszczególnych osób) i zajmuje ok. 10 minut. https://forms.gle/Rtmw15ppJKDrNZen7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 23 października 2023 Udostępnij Napisano 23 października 2023 Dnia 22.10.2023 o 12:58, natalia2000 napisał: Witam. Przeprowadzam badanie na rzecz pracy magisterskiej. Brakuje mi wielu mężczyzn (18-35 lat), dlatego byłabym bardzo wdzięczna za wypełnienie. Jest to anonimowe (nie będę w stanie zidentyfikować poszczególnych osób) i zajmuje ok. 10 minut. https://forms.gle/Rtmw15ppJKDrNZen7 Wypadałoby napisać czego dotyczy ta ankieta i do czego będzie stosowana. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 23 października 2023 Udostępnij Napisano 23 października 2023 Autorka tego wątku od wczoraj się nie pojawiła... Dla chętnych informacja ze strony z ankietą: Badanie postaw i cech Dzień dobry. Jestem studentką piątego roku psychologii na Uniwersytecie Opolskim. Przeprowadzam badanie na potrzeby pracy magisterskiej. Badanie jest anonimowe i dobrowolne - w każdej chwili można z niego zrezygnować bez podawania przyczyny. Wyniki nie będą oceniane indywidualnie (nie będzie możliwości identyfikacji poszczególnych osób), a posłużą się do zbiorczej analizy. Wypełnienie zajmuje ok. 10 minut. Badanie jest skierowane do osób od 18 do 35 roku życia. W razie jakichkolwiek pytań, zapraszam do kontaktu mailowego: 127448@student.uni.opole.pl Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 października 2023 Udostępnij Napisano 23 października 2023 2 godziny temu, RoRo napisał: Badanie jest skierowane do osób od 18 do 35 roku życia. Roman , toż to jawna dyskryminacja !!! A ja tak lubię ankiety Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 10 godzin temu, tomek4446 napisał: Roman , toż to jawna dyskryminacja !!! A ja tak lubię ankiety To nawet moje dziecko się nie łapie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 Dnia 22.10.2023 o 12:58, natalia2000 napisał: Brakuje mi wielu mężczyzn hehe dobre, dobre Dnia 22.10.2023 o 12:58, natalia2000 napisał: (18-35 lat), No ja niestety też w widełki nie wpadłem i odpowiadać nie mogę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts