Artur Charicki Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia Nie wiem ale u mnie nastąpiła spora poprawa. 1 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia 40 minut temu, Artur Charicki napisał: Nie wiem ale u mnie nastąpiła spora poprawa. Bo sa różne powerbanki Odpisz, cytując
rafica Napisano Sobota o 15:52 Napisano Sobota o 15:52 w poniedziałek planuje kupić streamer sieciowy. Czytałem orientowałem się i wybór padł na WiiM Teraz tak wiim mini odpada . Ultra też bo nie mam takiego funduszu. Więc zostaje WiiM pro plus nowy mogę mieć za 950zl wiim pro za 720zł były używki za 500zl ale poszły już z tym że dużej różnicy do nowego nie ma na obecną chwilę mogę mieć wiim pro plus 2 letni z zasilaczem IFA za 820 złoty raczej będzie to grało złączem coaxialnym i wykorzystywać będę dac wzmacniacza . Więc pytanie czy nie lepiej tego pro albo pro plus . I ciekawy czy faktycznie liniowy zasilacz aż tak poprawia dźwięk Odpisz, cytując
Al3x Napisano Poniedziałek o 09:01 Napisano Poniedziałek o 09:01 U mnie najtańszy ifi w stosunku do stokowego wniósł zdecydowaną poprawę. Polecam każdemu sprawdzić w swoim systemie bo koszt relatywnie mały. Odpisz, cytując
Palmos Napisano Poniedziałek o 09:03 Napisano Poniedziałek o 09:03 Dnia 10.01.2026 o 16:52, rafica napisał: Więc pytanie czy nie lepiej tego pro albo pro plus Jak chcesz grać tylko po coax to nie ma sensu pro plus jak i nie ma sensu dodatkowy zasilacz do wiim. Ma sens (i to duży) tak jak napisałeś k11 r2r - on zrobi różnicę na plus - proponuje wypróbować ale koniecznie z lepszym zasilaczem (np. IFI ipower2 12V). Odpisz, cytując
Avant_2K Napisano Poniedziałek o 20:17 Napisano Poniedziałek o 20:17 Ja kiedyś używałem WiiM Pro Plus i podłączenie pod Tomanka (tego za 219 zł) wniosło słyszalną poprawę. Dźwięk się "uspokoił" szczególnie w średnich a bas stał się zróżnicowany. Zdecydowanie polecam użycie zasilacza liniowego. Odpisz, cytując
rafica Napisano Poniedziałek o 20:31 Napisano Poniedziałek o 20:31 Używałeś daca wiima? Odpisz, cytując
rafica Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu A te strzałki mają jakieś znaczenie? Odpisz, cytując
Rega Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowany) Wypróbuj sam i wtedy jeśli usłyszysz różnicę, tzn że mają, a jesli nie będzie różnicy, to nie mają🙂. Niczego nie uszkodzisz. Jedni słyszą, inne nie. Tu u mnie też są strzałki, ale różnicy nie zauważyłem, a na drugim zdjęciu też są strzałki , a różnica I OWSZEM Edytowano 16 godzin temu przez Rega Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 15 godzin temu, Rega napisał: Wypróbuj sam i wtedy jeśli usłyszysz różnicę, tzn że mają, a jesli nie będzie różnicy, to nie mają🙂. Niczego nie uszkodzisz. Jedni słyszą, inne nie. Tu u mnie też są strzałki, ale różnicy nie zauważyłem, a na drugim zdjęciu też są strzałki , a różnica I OWSZEM Też dzisiaj zrobię ten eksperyment, bo wczoraj późną nocą po podłączeniu przewodów głośnikowych i ustawieniu wszystkich sprzętów tak jak mają być zorientowałem się, że nie popatrzyłem właśnie na te rzeczone strzałki, no i oczywiście podpiąłem odwrotnie. Gra dobrze, ale dzisiaj dla świętego spokoju i właśnie w ramach eksperymentu podłącze tak jak producent zaleca 🙂 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 19 minut temu Napisano 19 minut temu 17 godzin temu, rafica napisał: A te strzałki mają jakieś znaczenie? Mają. Pokazują przepływ środków od klienta do sklepu. 2 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 15 minut temu Napisano 15 minut temu 2 minuty temu, tomek4446 napisał: Pokazują przepływ środków od klienta do sklepu. Przepływ środków ze sklepu do klienta - nie działa - nawet jak odwrotnie podłączysz- sprawdzałem 😊 Odpisz, cytując
Recommended Posts