ufo27 Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października 16 minut temu, Piotr Sonido napisał: Tego tak nie analizuj. WSzystk oco jest w detalu jest warte tyle ile klient jest w stanie zapłacić. Jeśli pytasz o koszty produkcji no to one sa mniejsze. Ale to normalne. Na tym polega handel. Codziennie kupujesz produkty z wieksza marżą. Tak wiem oczywiscie ze to normalne ale nie spodziewalem sie ze az tyle mozna zejsc z ceny.Juz przewalilem sporo sprzetu i zawsze cos szlo ugrac ale to byly male kwoty. Ilu ludzi poprostu kliknie i kupi w tej wysokiej cenie nie majac swiadomosci ze mozna bylo duzo taniej. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października No tu akurat jest duży. Jak pierwszy raz to "sprawdziłem" to też byłem pozytywnie zaskoczony. Lepiej dla nas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października 22 minuty temu, ufo27 napisał: Tak wiem oczywiscie ze to normalne ale nie spodziewalem sie ze az tyle mozna zejsc z cen W jednym salonie kupiłem 4 pary kolumn i pylonowy stolik to, wiem , że mogę tam liczyć na fajne rabaty, ciut niższe niż u konkurencji (taniej nigdzie nie znalazłem ) wiadomo, że każdy chce zarobić w końcu to czyjaś praca dlatego po prostu warto dzwonić, szukać i się targować jak ktoś przebije to super zawsze to parę groszy w kieszeni Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ufo27 Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: No tu akurat jest duży. Jak pierwszy raz to "sprawdziłem" to też byłem pozytywnie zaskoczony. Lepiej dla nas Jasne tylko sie cieszyc w sumie w tej kwocie po rabacie pylony staja sie ciekawa propozycja. 4 godziny temu, S!N! napisał: W jednym salonie kupiłem 4 pary kolumn i pylonowy stolik to, wiem , że mogę tam liczyć na fajne rabaty, ciut niższe niż u konkurencji (taniej nigdzie nie znalazłem ) wiadomo, że każdy chce zarobić w końcu to czyjaś praca dlatego po prostu warto dzwonić, szukać i się targować jak ktoś przebije to super zawsze to parę groszy w kieszeni Dokladnie ja uderzyłem w pare miejsc no i oplacilo sie cena jest bardzo atrakcyjna na d30mk2 bo przyznam ze jak one sie pojawily i zobaczylem cene to juz je odpuscilem do momentu jak ktos wystawil na olx za 8tys z gwarancja zinteresowalem sie bardziej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmion Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października No tak, na inne kolumny już nie ma rabatów 😆😆😆 tylko pylon taki hojny 🤭🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października Moze inne firmy, za wszelką cenę, chcą utrzymać status. By wszyscy uważali, że takie niesamowite kolumny produkują. 🤭 Dlatego nie obniżają. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października 15 minut temu, Carmion napisał: No tak, na inne kolumny już nie ma rabatów Nikt nie pisał, że na inne kolumny nie ma rabatów <faceplant> Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ufo27 Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października 2 godziny temu, Carmion napisał: No tak, na inne kolumny już nie ma rabatów 😆😆😆 tylko pylon taki hojny 🤭🤭 Sa akurat rozmowa byla o plyonie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 października Udostępnij Napisano 30 października 18 godzin temu, ufo27 napisał: Jasne tylko sie cieszyc w sumie w tej kwocie po rabacie pylony staja sie ciekawa propozycja. Pytać można. Trzeba 18 godzin temu, Carmion napisał: No tak, na inne kolumny już nie ma rabatów 😆😆😆 tylko pylon taki hojny 🤭🤭 Dużo firm daje ale chodzi o skok. w Pylonie było to na prawde bardzo dużo swego czasu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts