Skocz do zawartości

Wzmacniacz do PYLON DIAMOND 30

Kam2

Recommended Posts

16 minut temu, Piotr Sonido napisał:

Tego tak nie analizuj. WSzystk oco jest w detalu jest warte tyle ile klient jest w stanie zapłacić. Jeśli pytasz o koszty produkcji no to one sa mniejsze. Ale to normalne. Na tym polega handel.

Codziennie kupujesz produkty z wieksza marżą.

Tak wiem oczywiscie ze to normalne ale nie spodziewalem sie ze az tyle mozna zejsc z ceny.Juz przewalilem sporo sprzetu i zawsze cos szlo ugrac ale to byly male kwoty.

Ilu ludzi poprostu kliknie i kupi w tej wysokiej cenie nie majac swiadomosci ze mozna bylo duzo taniej.

22 minuty temu, ufo27 napisał:

Tak wiem oczywiscie ze to normalne ale nie spodziewalem sie ze az tyle mozna zejsc z cen

W jednym salonie kupiłem 4 pary kolumn i pylonowy stolik  to, wiem , że mogę tam liczyć  na fajne rabaty, ciut niższe niż u konkurencji (taniej nigdzie nie znalazłem ) wiadomo, że każdy chce zarobić w końcu to czyjaś praca dlatego po prostu warto dzwonić, szukać i się targować jak ktoś przebije to super zawsze to parę groszy w kieszeni  :)

4 godziny temu, Piotr Sonido napisał:

No tu akurat jest duży. Jak pierwszy raz to "sprawdziłem" to też byłem pozytywnie zaskoczony.

Lepiej dla nas :)

Jasne tylko sie cieszyc w sumie w tej kwocie po rabacie pylony staja sie ciekawa propozycja.

4 godziny temu, S!N! napisał:

W jednym salonie kupiłem 4 pary kolumn i pylonowy stolik  to, wiem , że mogę tam liczyć  na fajne rabaty, ciut niższe niż u konkurencji (taniej nigdzie nie znalazłem ) wiadomo, że każdy chce zarobić w końcu to czyjaś praca dlatego po prostu warto dzwonić, szukać i się targować jak ktoś przebije to super zawsze to parę groszy w kieszeni  :)

Dokladnie ja uderzyłem w pare miejsc no i oplacilo sie cena jest bardzo atrakcyjna na d30mk2 bo przyznam ze jak one sie pojawily i zobaczylem cene to juz je odpuscilem do momentu jak ktos wystawil na olx za 8tys z gwarancja zinteresowalem sie bardziej.

18 godzin temu, ufo27 napisał:

Jasne tylko sie cieszyc w sumie w tej kwocie po rabacie pylony staja sie ciekawa propozycja.

Pytać można.

Trzeba

18 godzin temu, Carmion napisał:

No tak, na inne kolumny już nie ma rabatów 😆😆😆 tylko pylon taki hojny 🤭🤭

Dużo firm daje ale chodzi o skok. w Pylonie było to na prawde bardzo dużo swego czasu.