Piotr Sonido Napisano wczoraj o 05:26 Napisano wczoraj o 05:26 Ja stawiam odsłuch przed tym. Ale co kto woli U mnie to wynika z doświadczenia i wiem czego oczekuje. Co mi się podoba. Odpisz, cytując
Prawie Audiofil Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Też stawiam na odsłuch i stwierdzam, ze po latach żonglowania sprzętem najlepiej brzmi mi to co mam obecnie-Spotify Connect z Hegla h120 do Kef R3, czyli "Mini Max"- minimum sprzętu, maksimum muzyki. I co teraz ze mną będzie? Na forach audio niewiele juz dla mnie. Pozostały wątki typu: czego słuchasz, ewentualnie o polsko-polskiej III wojnie światowej 🙄 2 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Zawsze to dwa watki, ktore mozesz sledzic 🙂 Sluchajac muzyki na swoim sprzecie👍 Odpisz, cytując
Nie wszystko wiedzący Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 4 godziny temu, Prawie Audiofil napisał: Też stawiam na odsłuch i stwierdzam, ze po latach żonglowania sprzętem najlepiej brzmi mi to co mam obecnie-Spotify Connect z Hegla h120 do Kef R3, czyli "Mini Max"- minimum sprzętu, maksimum muzyki. I co teraz ze mną będzie? Na forach audio niewiele juz dla mnie. Pozostały wątki typu: czego słuchasz, ewentualnie o polsko-polskiej III wojnie światowej 🙄 Przynajmniej Pan kabli nie słucha. Spotify ma lepszą aplikację jak taki tidal ale jakość muzyki gorszą 😑 Pozostaje zgrywać CD 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 13 godzin temu, Prawie Audiofil napisał: Też stawiam na odsłuch i stwierdzam, ze po latach żonglowania sprzętem najlepiej brzmi mi to co mam obecnie-Spotify Connect z Hegla h120 do Kef R3, czyli "Mini Max"- minimum sprzętu, maksimum muzyki. I co teraz ze mną będzie? Na forach audio niewiele juz dla mnie. Pozostały wątki typu: czego słuchasz, ewentualnie o polsko-polskiej III wojnie światowej 🙄 Nic nie będzie z Tobą. Obronie Cie przed linczem 🥂 1 Odpisz, cytując
Prawie Audiofil Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Nic nie będzie z Tobą. Obronie Cie przed linczem 🥂 🥂 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Nic nie będzie z Tobą. Obronie Cie przed linczem 🥂 Dzięki ! Prawda zawsze sama się obroni 😉 ...ślepe testy mości panowie,ślepe testy.... Odpisz, cytując
Prawie Audiofil Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 11 godzin temu, Nie wszystko wiedzący napisał: Przynajmniej Pan kabli nie słucha. Bo najlepszym kablem jest jego brak. Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @Prawie Audiofil Kurczę albo nie śledziłem dobrze forum albo się nie chwaliłeś że wymieniłeś VMV A2 na H120. Duża różnica nastąpiła? Odpisz, cytując
Prawie Audiofil Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Artur Charicki napisał: @Prawie Audiofil Kurczę albo nie śledziłem dobrze forum albo się nie chwaliłeś że wymieniłeś VMV A2 na H120. Duża różnica nastąpiła? Smsl VMV A2 pozostał i cieszy w "systemie wyjazdowym". Hegel H120 lepiej mi sie sprawdza w polaczeniu z Kef R3. Może to ta osławiona synergia. Nie będę odkrywczy ,bo i nie od dziś wiadomo, że właściwe połączenie wzmaka z kolumnami w poprawnym akustycznie pomieszczeniu to większość sukcesu. Tu piszemy o Tidal i Spotify, więc nie będę się rozpisywał. Dodam tylko, ze oprócz słuchania streamingu Spotify ,użytkuję tez Tidala przez Wiim Pro Plus. Qubuza też testowałem jakiś czas ale trochę mnie drażnił. Jak ktoś jest ciekawy , to mam i na Tidalu swoją starannie wyselekcjonowaną muzę. Może komuś coś wpadnie świeżego w ucho: https://tidal.com/playlist/7a849819-099b-4f19-827e-1d756984ee52 2 Odpisz, cytując
Nie wszystko wiedzący Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ja teraz słucham Przy Vinci vici płyty mi z szafki spadły. Edytowano 1 godzinę temu przez Nie wszystko wiedzący 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts