AudioTube Napisano Poniedziałek o 19:00 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:00 Zatem 3 godziny mniej w fotelu, kanapie. 120 minut dla najważniejszego mięśnia 💔 Umierać każdy potrafi, żyć potrafi niewielu. Chłopaki gratuluję Wam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano Poniedziałek o 22:48 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:48 3 godziny temu, AudioTube napisał: A od dzisiaj chwalimy się godzinami na siodle. Bo jak tu kilometr na góralu, gravelu, szosie porównać. A w górzystych Ardenach czy Limburgii jak 40km zrobię, to będzie obciach. Porownanie czasu to świetny pomysł 👍 dodałbym może jeszcze opcjonalnie tętno średnie lub maxymalne🤔 3 godziny temu, fp74 napisał: No to ja skromnie narazie. Wczoraj 1,5 i dzisiaj 1,5h. Ja tymczasowo chory, więc nie chcę narazie pogarszać stanu. 1.5h to według mnie calkiem ok. Ja raczej staram się nie przekraczać 2/2.5h przez wzgląd na progresywną konstrukcje ramy (mtb), co skutkuje bólem szyi i nadgarstków (kiera nisko, więc ciężar ciała na łapach, zwłaszcza że lubię na ugiętych mimo wystarczającego dla mnie skoku na "widelcu"). 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano wczoraj o 05:10 Udostępnij Napisano wczoraj o 05:10 6 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: dodałbym może jeszcze Waty. Pomiar mocy. Ale w tym pokoju/wątku ego zostawiamy przed drzwiami. Po „zdrowie” tu przychodzimy, spokój i harmonię. Miro, zdrowia. Poczekajmy na Marka. Marek 💪 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu @AudioTube Adam , co ja tam bredziłem o tych bezpiecznikach ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Przymierzyłeś w sklepie, czy na czuja online? Czerwonych nie było?😊 Wrzuć proszę za jakiś czas reckę. Może się komuś przyda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, AudioTube napisał: Przymierzyłeś w sklepie, czy na czuja online? No co Ty , w sklepie to każdy potrafi ! Przeczytałem recenzję , że w tych butach wygrano Cape Epic 2022 oraz Mistrzostwa Europy MTB XC Marathon 2024. Już się zapisałem na tegoroczną edycję tych zawodów. Jak nie wygram to pozwę tą firmę od butów Połaziłem w butkach trochę po robocie. Pierwsze wrażenia , zakłada się gorzej od Shimano , trzeba wbić stopę w wąski tunel buta. Ale łazi się lepiej. W opisie Shimano było , że można śmiało pomykać po górach. Nie dodali , że chodzi o kozice. Do jazdy super , ale do chodzenia nawet po płaskim się nie nadają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu jeszcze parę lat temu śmigałem w masterskich zawodach szosowych, nawet człowiek jakieś plastikowe pucharki zdobywał 😁 . Potem trochę zdrowie nawaliło (budowa wykończy każdego) i dopiero wracam "do formy" ale jakiś tam cel muszę zawsze mieć w tym jeżdżeniu, więc właśnie zapisałem się na Wartę Gravel. Na szosowe starty to jeszcze za wcześnie w tym roku. Może ktoś z forumowiczów....? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 7 minut temu, fp74 napisał: Może ktoś z forumowiczów....? A ile metrów trzeba przejechać ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 27 minut temu, tomek4446 napisał: A ile metrów trzeba przejechać ? 250 000 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 3 godziny temu, fp74 napisał: 250 000 A w ile miesięcy ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu a ja szukam właśnie streamera....🤣 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Mamy zatem kolegę @fp74 o słusznym wzroście. Rama 61? Mam prawie 52 lata. 178cm. Krótkie nogi, długi tors. Prawie jak Michael Phelps😁 Obaj pływamy. Umiem jeździć na rowerze. Kiedyś na starym wiele lat z biedy. Dziś mam kilka sztuk. Tylko dla zdrowia. Nie biorę udziału w zawodach, nigdy nie brałem. Ale przygotowywuję się do pół Irona 70.3 w Gdynii. Bym zapomniał, od 35 lat zerwane więzadła krzyżowe w lewym kolanie. Biegam, choć nie lubię. Ale 21 km dam radę. Rowerkiem tylko 90km. Trasa 760 mtr przewyższeń, ale 65kg ważę, więc ten warunek spełniłem. Gdybym miał wybrać między pływanie a rower, nie potrafię, bym się zapłakał. Uwielbiam interwały rowerkiem. Plecak i trochę butelek z wodą na plecy. Polecam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 24 minuty temu, AudioTube napisał: Ale przygotowywuję się do pół Irona 70.3 w Gdynii. 25 minut temu, AudioTube napisał: Biegam, choć nie lubię. Ale 21 km dam radę. Rowerkiem tylko 90km. Trasa 760 mtr przewyższeń, Właśnie wyszedłem na cieniasa. Dzięki Adam . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Protestuję. A w szczególe, to 46km/h to trzeba mieć w nogach. Wiatry u mnie bardzo często i wiele razy leżałem. Piórko. Nie nadaję się do sprintu. Tej sztangi od Ciebie nie podniosę. Masz mocne lędźwia. Dwa/oby zdrowe kolana. Na pewno na bieżni VO2 robisz i pewno w 5-6 strefie świetne wyniki masz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 29 minut temu, AudioTube napisał: Mamy zatem kolegę @fp74 o słusznym wzroście. Rama 61? Mam prawie 52 lata. 178cm. Krótkie nogi, długi tors. Prawie jak Michael Phelps😁 Obaj pływamy. Umiem jeździć na rowerze. Kiedyś na starym wiele lat z biedy. Dziś mam kilka sztuk. Tylko dla zdrowia. Nie biorę udziału w zawodach, nigdy nie brałem. Ale przygotowywuję się do pół Irona 70.3 w Gdynii. Bym zapomniał, od 35 lat zerwane więzadła krzyżowe w lewym kolanie. Biegam, choć nie lubię. Ale 21 km dam radę. Rowerkiem tylko 90km. Trasa 760 mtr przewyższeń, ale 65kg ważę, więc ten warunek spełniłem. Gdybym miał wybrać między pływanie a rower, nie potrafię, bym się zapłakał. Uwielbiam interwały rowerkiem. Plecak i trochę butelek z wodą na plecy. Polecam. Heh, to mamy podobnie, tylko ja mam rok mniej i 6 cm więcej, więzadło zerwane od 20 lat ale na nartach daję radę, rowerów 4, biegać nienawidzę i nie biegam, z Phelpsem łączy mnie to że całe dzieciństwo i pół młodości spędziłem w basenie, teraz mnie do wody wołem nie zaciągniesz . 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, AudioTube napisał: Nie nadaję się do sprintu. Ja też nie , miałem zawsze ciężki start. Za to na 3 km. kilka statuetek zdobyłem , a i na korcie 4 godzinki dawałem radę 7 minut temu, AudioTube napisał: Na pewno na bieżni VO2 robisz i pewno w 5-6 strefie świetne wyniki masz. Miałem szczerze mówiąc średnie. A teraz mam tragiczne. Nie mogę dojść do siebie po styczniowym krztuścu. Trzy antybiotyki też nie pomogły. Wydolność mi sadła do zera. Dzisiaj na siłowni przed treningiem dałem radę 15 minut na orbitreku i trzy minuty na schodach. Trening siłowy nie sprzyja wybitnej wydolności , mięśnie zabierają sporo tlenu. Zawsze ratuje mnie rower , początki sezonu tak jak teraz trudne , ale fajnie jest czuć z każdym dniem progres. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts