MMarek Napisano 20 marca Autor Udostępnij Napisano 20 marca Dawniej to Panie robili przedmioty trwałe, nie to co dzisiaj 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca 1 minutę temu, kaczadupa napisał: Dobra , to kto w sobotę machnie od 60 do 100km? Są śmiałkowie ? Pogoda ma być idealna więc nie ma możliwości się wykręcić Ja spoko, bo wsiadam wreszcie na szosę, ale to będzie niedziela, a nie sobota. 2h=60km. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 20 marca Autor Udostępnij Napisano 20 marca 6 minut temu, kaczadupa napisał: Dobra , to kto w sobotę machnie od 60 do 100km? Są śmiałkowie ? Pogoda ma być idealna więc nie ma możliwości się wykręcić 60 km to jeszcze dam radę, natomiast 100 km zostawiam młodzieży forumowej 😀 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca 100 w marcu to za dużo dla mnie. Może w kwietniu 😃 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca Pewnie też skończę tradycyjnie na wycieczce do Borneo (Borne Sulinowo) więc takie bezpieczne 60km. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca Borneo....🤣. Dobre. Ktoś tam zamieszkał czy straszy nadal? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca Ogólnie to dużo emerytów i zdemoralizowani młodzi ludzie bez pracy. Ale najważniejsze, że jest Biedronka a w wakacje sporo turystów bo okolica wybitnie piękna (dziewicza przyroda). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Dzisiaj na trasie pojawił się pierwszy bociek. Marzec w tym roku wyjątkowo ładny, zachody słońca jak w środku lata. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca Śniadanie i pojechali. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca Jeszcze podwójne espresso i też ruszam. Cosik wieje u nas... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca 10km do Borneo. Słońce obudziło takie oto stworki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 22 marca Autor Udostępnij Napisano 22 marca Czekam do godz. 12 i także w siną dal. Aha, jeszcze kawka do termosika, gotowana w tygielku z przyprawami, której mi zazdrościcie 😀 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca Kiedy tylko warto, to zatrzymuję się. A potem dalej bez celu. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca Maciej Bodnar na pytanie dziennikarza po jednym z etapów TdF, jak skomentuje przebieg etapu, który przez 200 km przejechał na czele peletonu odpowiedział: "wiało w ryj" i poszedł do autokaru 🤣. Nie mam dzisiaj nic więcej do dodania. Ale 7 dyszek pękło. Jutro leje. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca ....jutro leje? coś mi zona nabujała. 🤔 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca I do tego dzisiaj o 3 stopnie cieplej. Śniadanie i pojechali. Niech popada w tygodniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 23 marca Autor Udostępnij Napisano 23 marca 17 godzin temu, fp74 napisał: Ale 7 dyszek pękło. Jutro leje. Niezły przebieg, u mnie tylko 28 km. Dzisiaj na Pomorzu 13 - 14 stopni, a więc na rower i w plener. Dnia 21.03.2025 o 21:23, kaczadupa napisał: Dzisiaj na trasie pojawił się pierwszy bociek. Marzec w tym roku wyjątkowo ładny, zachody słońca jak w środku lata. Fajnie Ci ten słup i druty wyszły Przecież masz zoom w swoim "jabłku". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca 10 minut temu, MMarek napisał: Fajnie Ci ten słup i druty wyszły Przecież masz zoom w swoim "jabłku". To był spontan, bociek uciekał mi ze słupa na słup jak chciałem podjechać bliżej a do tego robiło się już ciemno a ja całą jesień i zimę bez świateł przejeździł... ( miałem jeszcze do przejechania dobre 10km ulicą do domu i nie chciałem trafić na stróżów prawa ). Ptak uciekał, ja musiałem szybko cisnąć po ulicy do domu a miałem jeszcze ze sobą "kompana", który inaczej jak ja rozumie szybką jazdę na rowerze i też nie ma zamontowanych lampek. U mnie wczoraj trasa Szczecinek - Borneo - Łubowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 23 marca Autor Udostępnij Napisano 23 marca (edytowany) 18 minut temu, kaczadupa napisał: To był spontan, bociek uciekał mi ze słupa na słup jak chciałem podjechać bliżej a do tego robiło się już ciemno a ja całą jesień i zimę bez świateł przejeździł... ( miałem jeszcze do przejechania dobre 10km ulicą do domu i nie chciałem trafić na stróżów prawa ). Ptak uciekał, ja musiałem szybko cisnąć po ulicy do domu a miałem jeszcze ze sobą "kompana", który inaczej jak ja rozumie szybką jazdę na rowerze i też nie ma zamontowanych lampek. U mnie wczoraj trasa Szczecinek - Borneo - Łubowo. No rzesz ...sprzęt za kilkanaście tysięcy, a na lampki za kilkanaście złotych sępi i to dla własnego bezpieczeństwa Natychmiast zamawiać. https://pl.aliexpress.com/item/1005005440093947.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailBottomMoreOtherSeller.21.22c9sNAGsNAGH4&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.40050.354490.0&scm_id=1007.40050.354490.0&scm-url=1007.40050.354490.0&pvid=44fcf814-01c1-454e-bd4b-774205b54dae&_t=gps-id:pcDetailBottomMoreOtherSeller,scm-url:1007.40050.354490.0,pvid:44fcf814-01c1-454e-bd4b-774205b54dae,tpp_buckets:668%232846%238115%232000&pdp_npi=4%40dis!PLN!64.83!59.59!!!112.67!103.57!%40210391a017385767988375886e52e1!12000033090190611!rec!PL!2450424613!X&utparam-url=scene%3ApcDetailBottomMoreOtherSeller|query_from%3A Jeśli jakimś cudem by wysiadła, kupuję następną taką samą. Przednie do wyboru i koloru na tym samym forum. Edytowano 23 marca przez MMarek 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca 2 godziny temu, MMarek napisał: Fajnie Ci ten słup i druty wyszły „Bocian” na jabłku przy 5 x zoom. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca 2x w roku pozwolę sobie w tym wątku na offtop. Maciek wczoraj wygrał. SanRemo. Trójka liderów uciekła w miejscu gdzie nie podejrzewaliśmy, Tadej szarpał, Maciek umierał kilka razy, Makaroniarz jechał na zdrowym dopingu. Epickie zakończenie, krew mi buzowała. A najbardziej myśli, gdy na podjeździe 7% z 35 na godzinę wciskali. Ktoś deptał 700 wat💪 na tak długim odcinku? Jakbym tam sam jechał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca 5 godzin temu, kaczadupa napisał: a ja całą jesień i zimę bez świateł przejeździł... Nie popieram. jak coś to możemy zrobić zrzutkę na lampki. Moje się właśnie ładują. Już parę razy rozjechałbym autkiem, wieczorem gości bez świateł. Rozumiem brak stopki , bo to nie koszerne , ale światła to bezpieczeństwo. A;propos bezpieczeństwa , rozebrałem dzisiaj rowerek po zimie. Wyczyściłem , wykąpałem łańcuch w benzynce , odpowietrzyłem hamulce , wymieniłem klocki , wyregulowałem przerzutki / choć przednia jeszcze do minimalnej poprawy/. A jutro w drogę ......do roboty 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca A i chciałem się podzielić takim praktycznym nawykiem po serwisie roweru. Zawsze piorę ręcznie skarpetki Po prostu nie potrafię pracować w rękawiczkach , i ręce mam uwalone smarem dokumentnie. A jak tak ze cztery pary się machnie to rączki czyściutkie. Dzisiaj to szczególnie istotne ,bo za dwie godzinki ruszam na premierę " Napoju miłosnego " Gaetana Donizettiego. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 24 marca Autor Udostępnij Napisano 24 marca Historia zatoczyła180 stopni. Dzisiaj w Redzikowie koło Słupska (stara nazwa Rędzikowo, aby cudzoziemcy nie mieli problemu z wymową) stacjonują Amerykanie gdzie mieści się baza tarczy antyrakietowej. Przed bramą do bazy ekspozycja samolotów używanych poprzednio. - WSK Lim-5 licencja Mig-17F - Mig-19 - Mig-21 - Mig-23 ze zmienną geometrią skrzydeł Na drugim zdjęciu samolot szkoleniowy TS-11 ISKRA Wczoraj rekreacyjnie na rowerze 31 km. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 24 marca Udostępnij Napisano 24 marca Dnia 23.03.2025 o 12:21, kaczadupa napisał: „Bocian” na jabłku przy 5 x zoom. Jak dla mnie to żuraw jest... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts